046 451 4444
Menu

Theater

Bij Kasteel Limbricht

De Naakte Waarheid

Cesar Zuiderwijk

12 november komt Cesar Zuiderwijk naar Landgoed Kasteel Limbricht voor zijn theatershow ''de naakte waarheid''.

Na 50 jaar Golden Earring, met wereld hits als Radar Love, Twilight Zone en When the lady smiles, met ettelijke tours over de hele wereld, nu met zijn nieuwe band Sloper (samen met Mario Goossens, de drummer van Triggerfinger) en 5 solo theatervoorstellingen zijn er genoeg verhalen te vertellen, drumpartijen en solo’s te spelen.

Van zijn allereerste drumstel van augurkenblikken tot het meest recente showdrumstel met de nodige elektronica en gadgets, het staat er allemaal. Met de onmiskenbare drumhumor een programma voor jong en oud, vergeet vooral niet je stokken mee te nemen want je weet nooit wat er gaat gebeuren.

Tickets €34,50 p.p.

Prijs is inclusief koffie en vlaai tijdens het ontvangst, drankje naar keuze tijdens de pauze én drankje voor de nazit tijdens de meet & greet.

Programma

  • (14.00u: Workshop voor de gelukkige)
  • 15.00u: Ontvangst met koffie en vlaai
  • 16.00u: Start show (tussendoor korte pauze)
  • +/- 18.00u: naborrel + Meet & Greet

Ticketprijs is inclusief koffie en vlaai tijdens het ontvangst, drankje naar keuze tijdens de pauze én drankje voor de naborrel (tijdens de meet & greet). Ook is het mogelijk om voor aanvang van het programma of na afloop een hapje te eten bij Kasteel Limbricht. Lokale vinyl koning Tonnie’s Viniellie zal tijdens het ontvangst, de pauze en de borrel vinyl platen Golden Earring draaien.

Reserveer

uw tickets

Tickets zijn uitsluitend via de website van Kasteel Limbricht verkrijgbaar. De capaciteit is beperkt dus wacht niet te lang en reserveer direct online!

Direct reserveren >