046 451 4444
Menu

Fietstocht

Kasteel Limbricht & De Hompesche Molen

SAMEN verantwoord er OP UIT!

Culturele fietstocht midden-limburg

Dit weekend organiseren wij samen met onze collega's van de Hompesche Molen een unieke fietstocht. Start bij Kasteel Limbricht en wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en een stuk Limburgse vlaai to go. Ook krijgt u een tasje met een flesje water en een appel mee voor onderweg. Met de route die u van ons ontvangt fietst u vervolgens langs de mooiste wegen naar de Hompesche Molen. Op deze prachtige locatie kunt u genieten van het prachtige uitzicht en rondkijken bij de molen en het prachtige omringende natuurgebied. Dit onder het genot van een kopje vers gemalen koffie. Vervolgens fietst u via een andere route terug richting Kasteel Limbricht. Bij terugkomst kunt u zich melden bij het kasteel waar u een heerlijke huisgemaakte soep mee krijgt voor thuis.

De tocht is in totaal +/- 55 kilometer. Voor slechts €9,50 p.p.  kunt u deelnemen aan de fietstocht (alle versnaperingen zijn bij de prijs inbegrepen). Wij werken met vooraf aanmelden zodat wij u op een logistiek-verantwoorde manier de tocht kunnen laten fietsen.

Let op: het is enkel mogelijk om de tocht te fietsen in groepjes van maximaal 4 personen (kinderen t/m 12 jaar niet meegerekend) tenzij iedereen tot hetzelfde huishouden behoort. Binnen 24 uur na de aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per mail met daarin een betaalverzoekje.

 

  • De leukste fietstocht deze herfstvakantie
  • Wij volgen de richtlijnen van het RIVM
  • Perfect te combineren met de afhaalmenu's van de Food Market

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.