046 451 4444
Menu

Foute Kerst Bingo

Met Spik & Span
  • Zaterdag 19 december van 20 tot 23uur
  • Spik & Span
  • 15 unieke prijzen
  • โ‚ฌ10,- per bingokaart
  • De brute bingo bik box

Wie dacht dat het niet gekker kon heeft het mis!

Het concept: u speelt thuis via een live verbinding bingo met zijn allen. Igor en Phil draaien vanuit de studio de bingo en zullen hulp krijgen van Niek en Jo, die ook nog eens live enkele liedjes zullen zingen! Tussendoor draait Tonnie's Vinelli verzoekjes maar vooral ook waar ie zelf zin in heeft! Ook jullie maken actief deel uit van deze knotsgekke avond. Winnaars van de bingo (en degene die zich op een positieve manier misdragen in de meeting) worden live in de uitzending gehaald om hun vreugde te uiten en worden blootgesteld aan het vragenvuur van Igor en Phil.

Gedurende de avond spelen we een aantal rondes bingo. U speelt alle rondes met dezelfde kaart en er vallen hele leuke prijzen te winnen.

Sfeerimpressie eerste editie

Prijzen

๐Ÿ› Nachtje slapen op Kasteel Limbricht ๐Ÿป Bierpakket, ๐ŸŽ4x rondje karten, ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ 4x vrijkaart Avonturenpark Valdeludo ๐Ÿฅ‚ Wijnpakket, ๐Ÿ”“4 x Prison Island, ๐ŸŽ‰ Complete bak-vol-plezier 10 avonden vertier, โ›ณ 4 x Glow in the dark Golf, ๐Ÿด Cadeaubon Hompesche Molen, ๐ŸŽค 4x VIP-kaarten voor een live Limburgse artiesten concert op de binnenplaats van Kasteel Limbricht (gewonnen prijzen kunnen vanaf 21 december worden opgehaald bij Kasteel Limbricht)

Ook deze keer maakt u elke ronde kans op de " snack je gek, voor de lekkere trek ! " vliegensvlugge bonus prijzen. Deze worden warm bij u thuis bezorgd en bestaan steeds uit een lekker plateau warme snacks. Klassiekers als een plateautje oppe bein (frikadellen speciaal) ome Roalds warme ballen (bitter ballen) en de bruine fruitschaal (gemengde snacks) zullen ook deze keer niet ontbreken. Live gebracht en warm bezorgd.

De brute bingo bik box

De avond compleet maken? Kies dan voor een van de borrelpakketten met diverse hapjes. Deze zijn zaterdag 19 december op te halen tussen 14.00 en 18.00 uur bij Kasteel Limbricht.

Kosten

Bingokaart p.p. (voor alle rondes!): โ‚ฌ10,-

Borrelpakketten: โ‚ฌ19,50 & โ‚ฌ39,50 (optioneel)

Meespelen? Klik op onderstaande afbeelding en bestel direct uw bingo kaarten!