046 451 4444
Menu

Sinterklaas

En het Geheim van de Letterdief

Leuke activiteit met de klas

LET OP: in 2022 wordt dit concept niet aangeboden!

Komen jullie speurpiet helpen?

Paniek! Paniek! Paniek! Terwijl Sinterklaas logeert in de burcht van Kasteel Limbricht, heeft de letterdief alle letters gestolen. Dat betekent een probleem voor de chocolade letters, namen op de cadeautjes en boter letters. Maar gelukkig is speurpiet er nog! Hij heeft jullie hulp nodig! Samen met speurpiet gaan jullie op zoek naar de missende letters in een doldwaze interactieve speurtocht die je door het hele kasteel voert. Door gebruik te maken van creativiteit, een hoop inzet en lol lossen jullie het geheim op en helpen jullie Sint en Speurpiet. Natuurlijk worden jullie beloond met iets lekkers als jullie dit avontuur tot een goed einde weten te brengen!

Deze activiteit is ook uitermate geschikt voor groepen kids van basisschoolleeftijden. Samen Sinterklaas vieren zonder andere groepen. Hierdoor past dit ook binnen het Coronabeleid van de meeste scholen. Vanaf 20 personen kunnen wij buiten reguliere openingstijden een aangepast tarief hanteren vanaf 20 personen!

Kosten € 5,- p.p.

  • Tarief geldig vanaf 20 kids tijdens schooltijden
  • Prijs inclusief Chocomel en kleine versnapering
  • Per 5 kids één begeleider gratis

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en onze collega's nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken (uiteraard geheel vrijblijvend).

 

LET OP: in 2022 wordt dit concept niet aangeboden!