046 451 4444
Menu

Magic Cabaret

Theater Diner Met Rob en Emiel

Een unieke show

op een unieke locatie

Wilt u verzekerd zijn van een compleet avondje uit vol verrassingen? Dan zit u met het Magic Cabaret Theater Diner van Rob en Emiel helemaal goed! Rob en Emiel hebben weer een unieke show voor u samengesteld, vol cabaret, magie, stand-up comedy en mentalisme.

 

Cabaret, magie
en comedy

Eén van onze zalen wordt omgebouwd tot sfeervol theater en onze chef serveert deze avond een heerlijk diner. Een onvergetelijke avond gegarandeerd! Niet voor niets werden Rob en Emiel eerder uitgeroepen tot de beste van de wereld in hun vakgebied en worden ze regelmatig uitgenodigd bij programma’s als De Wereld Draait Door en Pauw. Ook hebben zij hun eigen tv-programma’s: Street Magic, Magic Battle en School Magic. Klinkt het u bekend in de oren? Rob en Emiel touren door het hele land en trekken al jaren volle zalen in de Nederlandse theaters. Zij verzorgen shows voor bedrijven en organisaties over de hele wereld, van Thailand tot Amerika en van Dubai tot Australië.

Of u nu met uw partner, vrienden, familie of het voltallige personeel komt: Landgoed Kasteel Limbricht belooft u een onvergetelijke avond waar nog lang over gesproken zal worden!

RESERVEER NU >

DATA

2021: dinsdag 13 april (helaas geannuleerd vanwege Corona) , dinsdag 22 juni

Aanvang: 19.00 uur

LOCATIE

Kasteel Limbricht
Allee 1, 6141 AV, Limbricht

KOSTEN

€52,50 per persoon inclusief diner en Magic Cabaret Theater Show

Sfeerimpressie

Reserveer nu

UW magic theater show

Wij heten u van harte welkom op ons landgoed vanaf 19:00 uur. De avond duurt tot ongeveer 23:00u. De kosten bedragen € 52,50 p.p. inclusief de show en diner (excl. drank).

Mogelijke data:
2021: dinsdag 13 april (helaas geannuleerd vanwege Corona) , dinsdag 22 juni

    Datum
  • Bijv. 1 maal vegetarisch
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.