046 451 4444
Menu

Trouwen

Op een landgoed

Hoofdburcht

Geniet in besloten gezelschap van het schitterende uitzicht van onze hoofdburcht en vier een bijzondere dag met iedereen die je dierbaar is!

kasteel

Droomt u van trouwen in een écht kasteel en wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Landgoed Kasteel Limbricht? Kom een kijkje bij ons nemen!
046 451 4444

groot en klein

Landgoed Kasteel Limbricht is uitermate geschikt als trouwlocatie voor grote én kleine groepen gasten. Zowel binnen als buiten vindt u prachtige decors voor uw speciale dag.

Alles is mogelijk

De ontvangst, de toost, de receptie, de fotoshoot, het diner en een knallend eindfeest ter afsluiting; alles is mogelijk op ons eigen landgoed. Wel zo praktisch én overzichtelijk!

Ontdek

De prachtige trouwlocatie

Bent u op zoek naar een bijzondere landgoed trouwlocatie in Limburg? In dat geval is Landgoed Kasteel Limbricht de perfecte locatie voor u! Het historische Landgoed dateert uit de 11e eeuw en het naastgelegen Salvius kerkje staat zelfs in de top-100 van Nederlandse monumenten. De trouwceremonie en het trouwfeest kan in verschillende zalen en ruimtes binnen het landgoed worden voltrokken. Zo kunt u bijvoorbeeld trouwen in de hoofdburcht en het trouwfeest houden op het voorplein van de burcht, voorzien van een schitterend uitzicht.

Op zondag 28 september krijgt u de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze mogelijkheden. Wij zullen deze zondag een aantal settings creëren zodat u kunt kennis maken met de sfeer. Ook kunt u alvast kennis maken met onze weddingplanner Frances. Zij vertelt jullie graag meer over alle mogelijkheden die wij bieden.

  • Garantie op een perfecte bruiloft

Frances Versteegen
Event Manager

Kennismaken?

Reserveer jullie plekje

Vul het formulier in en kom 28 september kennis maken met onze locatie en Frances

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.