046 451 4444
Menu

Bingo

Oudejaarsavond
  • Donderdag 31 december van 19.30 tot 22 uur
  • Interactieve chaos
  • Meer dan 15 prijzen
  • €10,- per bingokaart
  • Unieke borrelboxen

Het concept: u speelt thuis via een live verbinding bingo met zijn allen. Igor en Phil draaien vanuit de studio de bingo en zullen hulp krijgen van Erwin Brepoels en Richtig Rex, die ook nog eens live enkele liedjes zullen zingen! Tussendoor draait Tonnie's Vinellie verzoekjes maar vooral ook waar ie zelf zin in heeft! Ook jullie maken actief deel uit van deze knotsgekke avond. Winnaars van de bingo (en degene die zich op een positieve manier misdragen in de meeting) worden live in de uitzending gehaald om hun vreugde te uiten en worden blootgesteld aan het vragenvuur van Igor en Phil.

Gedurende de avond spelen we een aantal rondes bingo. U speelt alle rondes met dezelfde kaart en er vallen hele leuke prijzen te winnen.

De chaos van de vorige edities

Prijzen

πŸ› Nachtje slapen op Kasteel Limbricht 🍻 Bierpakket, 🏎4x rondje karten, πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ Gourmetpakket πŸ₯‚ Wijnpakket, πŸ”“4 x Prison Island, 🎀Richtig Rex pret pakket, πŸ”ˆ DJ Tonnie's Vinellie pakket, 🏰Cadeaubon Kasteel Limbricht, 🎳 Avondje bowlen voor 4 personen, πŸ“¨ Cadeaubon Hompesche Molen

Ook deze keer maakt u elke ronde kans op de " snack je gek, voor de lekkere trek ! " vliegensvlugge bonus prijzen. Deze worden warm bij u thuis bezorgd en bestaan steeds uit een lekker plateau warme snacks en olliebollen. Live en minstens even leuk als Gaston op oudejaarsavond op de stoep!

Borrelboxen

De avond compleet maken? Speciaal voor oudejaarsavond heeft de chef een 4-tal (!) luxe borrelboxen samengesteld. Deze zijn donderdag 31 december op te halen tussen 14.00 en 17.00 uur bij Kasteel Limbricht. Klik op de afbeelding om de smaak van de boxen te proeven.

Kosten

Bingokaart p.p. (voor alle rondes!): €10,-

Borrelpakketten: klik HIER

Bestel bingokaarten