046 451 4444
Menu

Stadspark Kasteel Limbricht

Verantwoord genieten

Het mooiste terras van Limburg

Bij Kasteel LImbricht

Bijna 100 dagen geleden moesten we noodgedwongen de poorten van Landgoed Kasteel Limbricht sluiten. Een vervelende maar tevens leerzame periode waarin we onze dienstverlening opnieuw onder de loep hebben genomen en een beroep mochten (en moesten) doen op ons creatief vermogen. We zijn dan ook enorm verheugd dat we iedereen mogen verwelkomen bij "Stadspark" Landgoed Kasteel Limbricht!

Onze binnenplaats is gezelliger en sfeervoller dan ooit! Met onze speciale vlonders aan het water en een ruim uitgezet terras hebben we genoeg plek om u verantwoord te laten genieten op een unieke locatie. U haalt uw hapje of drankje af bij ons nieuwe boompaviljoen en zoekt vervolgens zelf een plekje naar keuze.

Reserveren is niet mogelijk, loop gewoon gezellig binnen!

MENUKAART >

Winter terras

Nu de dagen steeds korter worden, de temperatuur daalt en de behoefte naar gezelligheid juist nu toeneemt presenteren wij een nieuw concept: ''Gourmet stube op het binnenplein''

Speciaal voor deze periode plaatsen we 12 blokhutjes op het sfeervolle binnenplein. Onder de warmte van een heater kunt u hier genieten van een avondvullend programma.
Bekijk het concept