046 451 4444
Menu

Terrassen

Sfeervol genieten

Terrassen

Stadspark Kasteel Limbricht

19 mei verandert er weer het een en ander en mogen we het terras eerder openen en langer doorgaan, heerlijk toch?! Het ''Stadspark Landgoed Kasteel Limbricht terras'' zal vanaf 19 mei elke dag vanaf 10.00 uur geopend zijn. U bent meteen van harte welkom voor een kopje koffie en heerlijk stuk Limburgse vlaai. Tussen 12.00 & 14.00 uur kunt u kiezen voor een lunch. Hiervoor kunt u reserveren zodat u verzekert bent van een plekje. Vanaf 17.00uur kunt u heerlijk dineren op het terras, ook hiervoor kunt u reserveren. U hoeft ook zeker niet stipt om 17uur aanwezig te zijn, kunt u starten wanneer dat u schikt. De eindtijd van 20.00uur is uiteraard wel bindend.

Gezellig borrelen of een kopje koffie met een stukje vlaai blijft uiteraard ook mogelijk. Hiervoor kunt u niet op voorhand reserveren maar maken we de reservering bij de poort in orde.

Bij het plaatsen van de reservering betaalt u meteen uw maaltijd. Op locatie geeft u uw menukeuzes door en de chef gaat voor u aan de slag. In de menukaarten vindt u terug wat er is inbegrepen bij de prijs. Drankjes rekent u achteraf op locatie af. Scroll snel verder, proef alvast de sfeer en reserveer direct jullie plekje.

Bekijk ook de veel gestelde vragen

Lunch

12.00 - 14.00 uur

MENUKAART Lunch >     Reserveren Lunch >

 

Diner

17.00 - 20.00 uur

MENUKAART diner >     Reserveren Diner >