046 451 4444
Menu

Assistent F&B manager

Landgoed Kasteel Limbricht

Assistent F&B manager

Ben jij een horecatopper met leidinggevende capaciteiten en zoek jij een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een unieke en historische omgeving met een fijne werksfeer? Dan zoeken wij jou!

WAT GA JE DOEN?

Als assistent F&B manager zorg je samen met het F&B team voor een perfecte culinaire beleving van de gasten die ons landgoed bezoeken. Je bent zowel op de voorgrond als achtergrond actief. Op de voorgrond zorg je ervoor dat alle dagelijkse zaken voor lunch en diner goed lopen en instrueer je de medewerkers op de vloer. Je biedt voldoende begeleiding en coaching om iedereen op het gewenste niveau te laten functioneren. Ook tijdens activiteiten en events zoals aardbeientocht, grillen aan het water, buitenbioscoop, dinnershows en muziekavonden ben je verantwoordelijk voor de juiste culinaire beleving van onze gasten in samenwerking met de F&B manager, eventmanager en chefkok. Ook ben je het aanspreekpunt voor gasten tijdens feesten en partijen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de taakverdeling per dag en de personeelsplanning. Kortom: als jij er bent is het voor iedereen duidelijk wat er gedaan moet worden en is alles tot in de puntjes geregeld voor onze gasten.

WIE ZOEKEN WIJ?

Gastvrijheid stroomt door jouw aderen en je bent dan ook van nature servicegericht. Daarnaast ben je ook bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken en werk je operationeel mee. Je hebt oog voor detail en door jouw eerdere horecaervaring kun je goed inschatten wat onze gasten nodig hebben en daar op een persoonlijke en spontane manier op inspelen. Snel schakelen kost jou geen enkele moeite en je bent in staat om het overzicht te behouden. Je hebt leidinggevende capaciteiten waardoor je in staat bent om een team van uiteenlopende leeftijden aan te sturen. Het werken in de avonduren, weekenden en op feestdagen is voor jou vanzelfsprekend, uiteraard hoort een weekend vrij ook tot de mogelijkheden.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden jou een fulltime dienstverband voor 38 uur per week. Lunch en diner worden voor je geregeld, net als een sluitdrankje na werktijd. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de horeca CAO en passend bij jouw leeftijd en werkervaring. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd behoort op termijn tot de mogelijkheden.

over landgoed kasteel limbricht

Bij Landgoed Kasteel Limbricht kunnen onze gasten kunnen sfeervol genieten in een bijzondere ambiance die historie ademt. Door de eigentijdse inrichting in het huiselijke Proeflokaal, het hart van Landgoed Kasteel Limbricht, voelt iedereen zich meteen thuis. Het trotse middelpunt van het landgoed is de eeuwenoude hoofdburcht die is omgetoverd tot vergaderburcht. Tevens zijn er in de voorburcht verschillende sfeervolle feestzalen gerealiseerd die onder andere gebruikt worden voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere feesten en partijen. Daarnaast is ook een sfeervolle binnenplaats die kan worden ingezet als outdoor eventlocatie en een groot terras met uitzicht over het landgoed.

Solliciteren

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar hrm@entertraingroup.nl of vul het contactformulier in.  We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige prachtige locatie kunt aanschouwen.

Deze vacature is gesloten. Wel zin om aan de slag te gaan bij ons? Bekijk dan alle actuele vacatures!