046 451 4444
Menu

Assistent Sales & Event manager

Landgoed Kasteel Limbricht

Assistent Sales & Event manager

LET OP: Deze vacature is gesloten

32 - 38 uur

  • Veelzijdige functie waarbij je voornamelijk op kantoor zit maar wel veel contact hebt met mensen
  • Functie met doorgroeimogelijkheden
  • Je werkt voornamelijk tijdens kantoortijden
  • Unieke werklocatie op een prachtig landgoed waarbij je iedere dag het gevoel hebt dat je op vakantie bent

WAT GA JE DOEN?

Als assistent van onze sales en event manager heb je dagelijks telefonisch en via e-mail contact met onze gasten. Dit kunnen vragen zijn over de eet- en drinkmogelijkheden, vergadermogelijkheden, overnachtingsmogelijkheden maar ook aanvragen voor het organiseren van een bedrijfsuitstapje of een bruiloft. Je voorziet hierbij de gasten van de juiste informatie en verwerkt de reserveringen. In overleg met de sales & eventmanager maak je ook offertes. Je maakt ook de weekoverzichten van de reserveringen zodat de collega’s van de andere afdelingen ook weten wat ze te wachten staat. Tevens help je mee in de voorbereidingen van de activiteiten en events. Op termijn kun je groeien in deze functie waarbij je steeds meer taken zelfstandig gaat uitvoeren, zoals het voeren van gesprekken met gasten om de wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken een duizendpoot die het leuk vindt om met verschillende zaken bezig te zijn maar ook het overzicht kan behouden. Je kunt snel inschatten wat onze gasten nodig hebben en speelt daar op een persoonlijke en spontane manier op in. Je verwerkt de reserveringen correct en voorziet onze gasten van informatie en advies. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bruist van de energie en wilt graag net die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten een perfecte beleving hebben. Je bent flexibel en denkt in oplossingen. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een uitdagende functie in een unieke werkomgeving. Je werkt voornamelijk overdag, maar incidenteel werk je ook een keer in de avond of in het weekend. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en steeds meer taken van de sales- & eventmanager over te nemen. Je komt te werken in een dynamische omgeving met een gedreven team. We bieden een arbeidsovereenkomst voor 32-38 uur per week aan. De overige voorwaarden zijn conform de horeca CAO. Op termijn behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

over landgoed kasteel limbricht

Bij Landgoed Kasteel Limbricht kunnen onze gasten kunnen sfeervol genieten in een bijzondere ambiance die historie ademt. Door de eigentijdse inrichting in het huiselijke Proeflokaal, het hart van Landgoed Kasteel Limbricht, voelt iedereen zich meteen thuis. Het trotse middelpunt van het landgoed is de eeuwenoude hoofdburcht die is omgetoverd tot vergaderburcht. Tevens zijn er in de voorburcht verschillende sfeervolle feestzalen gerealiseerd die onder andere gebruikt worden voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere feesten en partijen. Daarnaast is ook een sfeervolle binnenplaats die kan worden ingezet als outdoor eventlocatie en een groot terras met uitzicht over het landgoed.

LET OP: Deze vacature is gesloten

Solliciteren

Tot binnenkort?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Vul dan het formulier op deze pagina in of stuur jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar hrm@entertraingroup.nl.  We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige, prachtige locatie kunt aanschouwen.