046 451 4444
Menu

Vacature Bedieningsmanager

Landgoed Kasteel Limbricht

bedieningsmanager (M/V)

Ben jij een horecatopper met leidinggevende capaciteiten en zoek jij een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een unieke en historische omgeving met een fijne werksfeer? Ben jij de verbindende factor die collega’s kan opleiden en instrueren? Dan zoeken wij jou!

 

Wat ga je doen?

Je geeft direct leiding aan de medewerkers op de vloer en biedt voldoende begeleiding en coaching om iedereen op het gewenste niveau te laten functioneren. Je instrueert de medewerkers zodat iedereen weet hoe de taken uitgevoerd moet worden. Indien nodig train je de medewerkers op bepaalde onderdelen zodat ze zich kunnen ontwikkelen. Je zorgt voor een fijne werksfeer en een goede werkbeleving met een juiste privé-werk balans voor alle medewerkers. Tevens ga je ervoor zorgen dat alle medewerkers volledig op de hoogte zijn van ons concept en dit ook op de juiste manier overbrengen naar onze gasten.

 

WAT WORDT ER VAN JE VERWACHT?

In deze functie is het belangrijk dat je goed kunt leiding geven aan een groep van medewerkers van diverse leeftijden. Wij verwachten van je dat je in staat om medewerkers te enthousiasmeren en motiveren. Je bent in staat om ‘verbinding’ te maken met de medewerkers en je weet wat er bij hen speelt. Jouw motto: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden gasten!

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende job op een unieke locatie met diverse facetten zoals een groot terras, een restaurant, diverse feesten en partijen en unieke events. Je maakt onderdeel uit van het managementteam waardoor jij ook meedenkt en meebeslist over het beleid en het concept.

Wij bieden jou een fulltime dienstverband voor 38 uur per week. Lunch en diner worden voor je geregeld, net als een sluitdrankje na werktijd. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de horeca CAO en passend bij jouw leeftijd en werkervaring. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd behoort op termijn tot de mogelijkheden.

over landgoed kasteel limbricht

Bij landgoed kasteel Limbricht kunnen onze gasten kunnen sfeervol genieten in een bijzondere ambiance die historie ademt. Door de eigentijdse inrichting in het huiselijke Proeflokaal, het hart van Landgoed Kasteel Limbricht, voelt iedereen zich meteen thuis. Het trotste middelpunt van het landgoed is de eeuwenoude hoofdburcht die is omgetoverd tot vergaderburcht. Tevens zijn er in de voorburcht verschillende sfeervolle feestzalen gerealiseerd die onder andere gebruikt worden voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere feesten en partijen. Daarnaast is ook een sfeervolle binnenplaats die kan worden ingezet als outdoor eventlocatie en een groot terras met uitzicht over het landgoed.

Solliciteren

Tot binnenkort?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar hrm@entertraingroup.nl of vul het formulier op deze pagina in.  We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige prachtige locatie kunt aanschouwen.

Deze vacature is gesloten. Wel zin om aan de slag te gaan bij ons? Bekijk dan alle actuele vacatures!