046 451 4444
Menu

Vacature Bedrijfsleider Horeca

Landgoed Kasteel Limbricht

Bedrijfsleider Horeca

Voor Landgoed Kasteel Limbricht zoeken wij een gedreven en gepassioneerde bedrijfsleider horeca. De collega die wij zoeken is absoluut geen kantoortijger die het beste functioneert tussen 09.00 en 17.00 uur maar zeer zeker ook geen horeca buffel die met heel snel bier tappen en met 3 dienbladen tegelijk lopen, de gaten in zijn/haar planning probeert goed te maken. We zoeken wel een actieve, gestructureerde maar zeker ook slimme "hands on" manager die ervoor gaat alsof het zijn/haar eigen toko is. Iemand die er is als het te doen is (dus ook avonden en weekenden), maar niet alleen maar avonden en weekenden. Iemand die vooraf zorgt voor een goede planning, die probleem oplossend denkt en handelt en het team waarmee hij/zij werkt goed motiveert en duidelijk aanstuurt. Geen bizarre tijden en alleen avonden/nachten buffelen maar een goede balans tussen planning, voorbereiding, uitvoering en controle.

Wat ga je doen?

Als bedrijfsleider horeca heb je een divers takenpakket waarbij je primair met personeel bezig bent in relatie tot de gastbeleving. Uiteraard kun je hierbij rekenen op een enthousiast team van medewerkers die jij aanstuurt. De dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere:

 • het maken van de personeelsplanning en deze bijsturen afhankelijk van de drukte;
 • operationele supervisie waarbij je kijkt wat medewerkers doen en ze ‘on the job’ leert hoe het beter kan;
 • continu bezig zijn om manieren te vinden om de gast te verrassen met een uitmuntende service en waar nodig dit vast leggen in procedures;
 • indien nodig operationeel meewerken, zoals gasten verwelkomen, bestellingen opnemen en andere voorkomende werkzaamheden;
 • initiatief nemen met betrekking tot het optimaliseren van de verschillende afdelingen en afdeling overschrijdend werken;
 • kritisch zijn op het kwaliteitsniveau waar we als organisatie voor staan en dit continue toetsen;

WIE ZOEKEN WIJ?

Je straalt op een natuurlijke manier gastvrijheid uit en je beschikt vanwege het vele persoonlijke contact over goede communicatieve eigenschappen. Door je representatieve, optimistische en vriendelijke uitstraling laat je zien dat de gasten méér dan welkom zijn en geeft het voorbeeld voor de medewerkers. Je bent een op en top gastvrouw/-heer met affiniteit voor gastronomie en straalt (Limburgse) gastvrijheid uit. Je weet hoe je medewerkers kunt aansturen en motiveren. Je denkt over grenzen heen en weet vanuit je mensgerichte houding medewerkers te verbinden, waardoor zowel ons bedrijf als de mensen die bij ons werken verder kunnen groeien.

WAT mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende job op een unieke locatie met diverse facetten zoals een groot terras, een restaurant, vergaderzalen, B&B’s, familiefeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en unieke events. Je maakt onderdeel uit van het managementteam waardoor jij ook meedenkt en meebeslist over het beleid en het concept. Je kunt rekenen op hardwerkende en betrokken collega’s waar we ook regelmatig te gekke uitjes voor organiseren. Wij bieden jou een fulltime dienstverband voor 38 uur per week. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de horeca CAO en passend bij jouw leeftijd en werkervaring. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd behoort op termijn tot de mogelijkheden.

over landgoed kasteel limbricht

Bij Landgoed Kasteel Limbricht kunnen onze gasten kunnen sfeervol genieten in een bijzondere ambiance die historie ademt. Door de eigentijdse inrichting in het huiselijke Proeflokaal, het hart van Landgoed Kasteel Limbricht, voelt iedereen zich meteen thuis. Het trotse middelpunt van het landgoed is de eeuwenoude hoofdburcht die is omgetoverd tot vergaderburcht. Tevens zijn er in de voorburcht verschillende sfeervolle feestzalen gerealiseerd die onder andere gebruikt worden voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere feesten en partijen. Daarnaast is ook een sfeervolle binnenplaats die kan worden ingezet als outdoor eventlocatie en een groot terras met uitzicht over het landgoed. Onlangs zijn er tevens 6 B&B’s op het landgoed gerealiseerd waardoor gasten ook meerdere dagen kunnen genieten van de sfeer en ambiance van ons landgoed en de omgeving.

Solliciteren

Tot binnenkort?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar hrm@entertraingroup.nl of vul het formulier op deze pagina in.  We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige prachtige locatie kunt aanschouwen.

 • Max. bestandsgrootte: 7 MB.
  Upload hier je CV (maximaal 7MB)
 • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Upload hier je Motivatiebrief
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.