046 451 4444
Menu

Vacature Bedrijfsleider

Landgoed Kasteel Limbricht

Let op: deze vacature is gesloten

Bedrijfsleider Horeca & Events (m/v)

Voor landgoed Kasteel Limbricht zoeken wij vanwege uitbreiding een gedreven en gepassioneerde bedrijfsleider. De collega die wij zoeken is absoluut geen kantoortijger die het beste functioneert tussen 09.00 en 17.00 uur maar zeer zeker ook geen horeca buffel die met heel snel bier tappen en met 3 dienbladen tegelijk lopen, de fouten in zijn/haar planning probeert goed te maken. We zoeken wel een actieve, pittige, gestructureerde, hardwerkende, maar zeker ook slimme "hands on" bedrijfsleider die ervoor gaat alsof het zijn/haar eigen toko is. Iemand die er is als het te doen is (dus ook avonden en weekenden), maar niet alleen maar avonden en weekenden. Iemand die vooraf zorgt voor een goede planning, die probleem oplossend denkt en handelt en het team waarmee hij/zij werkt goed motiveert en duidelijk aanstuurt. Geen bizarre tijden en alleen avonden/nachten buffelen maar een goede balans tussen planning, voorbereiding, uitvoering en controle.

Wat ga je doen?

Als bedrijfsleider Horeca & Events zorg je ervoor dat onze restaurantgasten een overheerlijke culinaire ervaring hebben en daarnaast zorg je er ook voor dat alle events en partijen vlekkeloos verlopen. Uiteraard kun je hierbij rekenen op een enthousiast team van medewerkers die jij aanstuurt. De dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere:

  • zorgen voor een goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen;
  • efficiënt werken: verantwoordelijk voor de optimalisatie van de personele inzet;
  • continu bezig zijn om manieren te vinden om de gast te verrassen met een uitmuntende service, en waar nodig dit vast leggen in procedures;
  • operationele supervisie;
  • indien nodig operationeel meewerken, zoals gasten verwelkomen, bestellingen opnemen en andere voorkomende werkzaamheden;
  • initiatief nemen met betrekking tot het optimaliseren van de verschillende afdelingen en afdeling overschrijdend werken;
  • kritisch zijn op het kwaliteitsniveau waar we als organisatie voor staan;

 

WAT WORDT ER VAN JE VERWACHT?

Je straalt op een natuurlijke manier gastvrijheid uit en je beschikt vanwege het vele persoonlijke contact over goede communicatieve eigenschappen. Door je representatieve, optimistische en vriendelijke uitstraling laat je zien dat de gasten méér dan welkom zijn en geeft het voorbeeld voor de medewerkers onder je. Je bent een op en top gastvrouw/-heer met affiniteit voor gastronomie en straalt (Limburgse) gastvrijheid uit. Daarnaast beschik je over een ‘hands on’ mentaliteit en ben je een flexibele, proactieve, stressbestendige duizendpoot. Je denkt over grenzen heen en weet vanuit je mensgerichte houding medewerkers te verbinden, waardoor zowel ons bedrijf als de mensen die bij ons werken verder kunnen groeien. Je beschikt over HBO werk- & denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding toegespitst op F&B.

over landgoed kasteel limbricht

Bij Landgoed Kasteel Limbricht kunnen onze gasten kunnen sfeervol genieten in een bijzondere ambiance die historie ademt. Door de eigentijdse inrichting in het huiselijke Proeflokaal, het hart van Landgoed Kasteel Limbricht, voelt iedereen zich meteen thuis. Het trotse middelpunt van het landgoed is de eeuwenoude hoofdburcht die is omgetoverd tot vergaderburcht. Tevens zijn er in de voorburcht verschillende sfeervolle feestzalen gerealiseerd die onder andere gebruikt worden voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere feesten en partijen. Daarnaast is ook een sfeervolle binnenplaats die kan worden ingezet als outdoor eventlocatie en een groot terras met uitzicht over het landgoed. Onlangs zijn er tevens 6 B&B’s op het landgoed gerealiseerd waardoor gasten ook meerdere dagen kunnen genieten van de sfeer en ambiance van ons landgoed en de omgeving.

Solliciteren

Tot binnenkort?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar hrm@entertraingroup.nl of vul het formulier op deze pagina in.  We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige prachtige locatie kunt aanschouwen.

Deze vacature is gesloten