046 451 4444
Menu

Vacature

HR- & Salarisadministratie

Let op: deze vacature is gesloten

HR- & Salarisadministratie

Ben jij nauwkeurig en pro actief ingesteld? Wil jij zorg dragen voor een perfecte HR/salarisadministratie en een bijdrage leveren aan ons kleine HR team? Dan zoeken wij jou!

WAT GA JE DOEN?

Afhankelijk van waar je voorkeur naar uit gaat, ga je aan de slag met diverse HR zaken of taken rondom de salarisadministratie. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Je houdt je o.a. bezig met diverse administratieve taken rondom arbeidsovereenkomsten, verzuim,  salarisadministratie en werving en selectie. Denk hierbij aan beheren van de personeelsdossiers, verwerken van mutaties, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en sollicitantenbeheer. In de toekomst bestaat de mogelijkheid om meer HR taken of taken op het gebied van salarisadministratie voor je rekening te nemen als dit bij je past.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken een proactieve, enthousiaste en zelfstandige collega met uitstekende organisatorische en administratieve kwaliteiten. Je bent servicegericht en flexibel ingesteld. Jij staat stevig in je schoenen en denkt graag mee. Je kunt de juiste prioriteiten stellen en bent goed in staat om in een hectische en dynamische omgeving te werken. Je wordt blij van administratieve taken, kunt goed met verschillende systemen omgaan en hebt oog voor detail. Wij vragen een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau. Bij voorkeur heb je kennis van arbeidsrecht en salarisadministratie of je bent bereid hiervoor een cursus te volgen. Ervaring in een administratieve HR/Salarisadministratie functie heeft de voorkeur maar is niet vereist.

WAT hebben wij te BIEDEN?

Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor 16 tot 20 uur per week met uitzicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Je maakt onderdeel uit van een dynamische, groeiende en creatieve organisatie die nooit stil staat. Er is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. De werkdagen en uren zijn in overleg af te stemmen. De werklocatie is Echt.

over Entertrain Group

Entertrain Group is een toonaangevende en dynamische onderneming in Limburg op het gebied van leisure, het organiseren van evenementen, het verzorgen van catering, de exploitatie van trouw -en vergaderlocaties en van een avonturenpark. Centraal vanuit het hoofdkantoor in Echt worden alle HR en salarisadministratie zaken geregeld voor deze bedrijven. De bedrijven die tot de Entertrain Group behoren zijn:

  • Landgoed Kasteel Limbricht
  • All in Echt
  • Avonturenpark Valdeludo
  • Entertrain Events
  • De Hompesche Molen

Let op: deze vacature is gesloten

Solliciteren

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar hrm@entertraingroup.nl. Of vul het formulier op deze pagina in! We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin we de functie uitgebreid bespreken.