046 451 4444
Menu

Vacature Interieurverzorg(st)er

Landgoed Kasteel Limbricht

Let op: deze vacature is gesloten. Bekijk onze actuele vacatures HIER

Interieurverzorg(st)er

Vanwege de komst van 2 nieuwe B&B’s op ons landgoed zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

WAT GA JE DOEN?

Als interieurverzorgster zorg je ervoor dat alles op en top schoon is. Jij bent verantwoordelijk voor de basis van een geweldig verblijf van onze gasten. Door de diversiteit van onze prachtige locatie is er ook een diversiteit aan werkzaamheden. Je maakt de B&B kamers schoon, vergaderzalen, het restaurant en de algemene ruimtes. Je wast af en toe de ramen, houdt de was bij en voert andere schoonmaakwerkzaamheden uit.

Het andere deel van de functie bestaat uit het assisteren van de F&B manager. Je werkt hierbij mee op de vloer en stuurt medewerkers aan. Je bent op dat moment het aanspreekpunt van het team en zorgt dat het event of het feest perfect verloopt. Je bent de contactpersoon richting de gast en vertaalt hun wensen in een duidelijke instructie richting het personeel en daardoor zorg je ervoor dat alles naar wens verloopt. Je speelt hierbij in op onverwachte situaties en communiceert met de F&B manager indien er bijzonderheden zijn. Je denkt mee over verbeterpunten en hebt een actieve bijdrage om het team nog beter te laten presteren.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken iemand die van aanpakken houdt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je gaat niet naar huis voor dat alles op en top schoon is. Je werkt snel maar hygiënisch en je hebt aandacht voor details. Je vindt het niet erg om op wisselende tijden en dagen te werken waarbij je zelf het rooster kan indelen in overleg met je collega’s.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een baan met afwisselende werkzaamheden in een unieke omgeving. Je hebt in deze functie veel vrijheid om je eigen werk in te delen. Je hebt flexibele werktijden in overleg met jouw collega’s. Er heerst onderling een fijne werksfeer met een grote teamspirit. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de horeca CAO.

over landgoed kasteel limbricht

Bij Landgoed Kasteel Limbricht kunnen onze gasten sfeervol genieten in een bijzondere ambiance die historie ademt. Door de eigentijdse inrichting in het huiselijke Proeflokaal, het hart van Landgoed Kasteel Limbricht, voelt iedereen zich meteen thuis. Het trotste middelpunt van het landgoed is de eeuwenoude hoofdburcht die is omgetoverd tot vergaderburcht. Tevens zijn er in de voorburcht verschillende sfeervolle feestzalen gerealiseerd die onder andere gebruikt worden voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere feesten en partijen. Daarnaast is ook een sfeervolle binnenplaats die kan worden ingezet als outdoor eventlocatie en een groot terras met uitzicht over het landgoed. De onlangs gerealiseerde B&B’s maken het plaatje compleet waarbij de gasten kunnen overnachten op het landgoed.

Let op: deze vacature is gesloten. Bekijk onze actuele vacatures HIER