046 451 4444
Menu

Sfeervol genieten

Op een unieke locatie

Zakelijk

Binnenkort een bedrijfsfeest, seminar, vergadering, borrel of event? Ontdek de eindeloze mogelijkheden...
Mogelijkheden

Overnachten

Vorstelijk overnachten in de luxe B&B's. Geniet van rust, natuur en elkaar...
Ontdek

Trouwen

Een bijzondere dag vier jullie op een bijzondere locatie! Bekijk een sfeerimpressie en kom kennismaken!
Trouwen

Proeflokaal

Het kloppend hart van Kasteel Limbricht is het Proeflokaal. Geniet van een lunch, borrel of diner...
Ontdek

 

Sfeervol genieten

op kasteel limbricht

Wilt u ook een zakelijk evenement organiseren op een unieke locatie die geschiedenis ademt? Heeft u altijd willen trouwen op een kasteel? Wij heten u van harte welkom op Kasteel Limbricht, een uniek landgoed in het Limburgse plaatsje Limbricht. Het trotse middelpunt van ons Landgoed Kasteel Limbricht is de eeuwenoude hoofdburcht die is omgetoverd tot vergaderburcht. In de voorburcht zijn verschillende sfeervolle feestzalen gerealiseerd, die o.a. gebruikt worden voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere feesten & evenementen. Daarnaast bevindt zich in het hart van de voorburcht Brasserie Het Proeflokaal, waar u kunt genieten van een toegankelijke menukaart en dagverse producten uit eigen tuin. Tot slot wordt onze sfeervolle binnenplaats ingezet als outdoor-eventlocatie, waarbij u kunt genieten van een prachtig uitzicht over ons hele landgoed.

Agenda

Activiteiten & Nieuwe initiatieven

Beleef een magische dag bij Landgoed Kasteel Limbricht 

Vanaf
1
jun

Steptocht

Steppen rond het kasteel. Bekijk HIER alle informatie Meer informatie
Vanaf
1
jun

Rally Rijden

Bekijk HIER de mogelijkheden Meer informatie
Vanaf
21
jun

Grillen aan het water

Grillen aan het water. Even heerlijk samen zijn op een unieke locatie. Wij zorgen voor heerlijk 3-gangen diner en een privé vlonder. Bekijk alle info en reserveer nu snel via deze link Meer informatie
“Ik wilde heel even laten weten dat het kerstdiner heerlijk was. Ook het vegetarische menu was erg lekker. Vaak worden er met kerst gerechten gemaakt met alleen vlees. Nogmaals bedankt voor de goede ervaring. ”
Ralph Gielkens

Genieten met grote en kleine groepen

bij kasteel limbricht

In Kasteel Limbricht vindt u multifunctionele, unieke ruimtes voor onze klanten. Zoekt u een speciale locatie voor uw vergadering, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, corporate-event, relatiedag, trouwerij of ander event? Wij bieden u historische ruimtes en prachtige buitenlocaties aan. We hebben ruimte voor groepen van 25 tot wel 2500 personen! Hoe groot uw gezelschap kortom ook is, u kunt dus altijd bij ons terecht. U kunt ruimtes los huren of in combinatie, wanneer u bijvoorbeeld workshops met andere activiteiten wilt combineren. U geeft uw wensen weer en wij gaan de uitdaging met ons zusterbedrijf Entertrain Events niet uit de weg.

 

Alle mogelijkheden

van kasteel limbricht

Ontdekt u nu zelf alle mogelijkheden die Kasteel Limbricht u te bieden heeft. Van complete trouwerijen tot zakelijke evenementen tot een kopje koffie drinken met een stuk vlaai; wij bieden het u allemaal. Voor grote zaken echter, zoals evenementen, bedrijfsuitjes of feesten adviseren wij te bellen tijdens kantooruren, zodat de juiste persoon u direct te woord kan staan. Voor dringende zaken en reserveringen op korte termijn zijn wij ook dagelijks van 10:00 uur tot 18:00 uur bereikbaar.