indoor evenementenlocatie op landgoed | Landgoed Kasteel Limbricht

Indoor evenementenlocatie op landgoed kasteel Limbricht

Bent u op zoek naar een unieke indoor evenementenlocatie in Limburg? Dan bent u bij Kasteel Limbricht aan het juiste adres! Op slechts 5 minuten rijden vanaf de A2 (afslag Born) ligt in het gelijknamige dorpje Limbricht het landgoed van Kasteel Limbricht. Via de loopbrug over de kasteelgracht komt u terecht op de adembenemende binnenplaats van het landgoed. De voorburcht die de binnenplaats omringt, is een unieke indoor evenementenlocatie met meerdere zalen en ruimtes. De verschillende zalen & ruimtes zijn in te zetten voor ieder type event. Evenementen op ons landgoed kunnen al georganiseerd worden vanaf 5 tot wel 1500 personen.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Historische voorburcht

Het gehele landgoed is in te zetten als evenementenlocatie, zowel indoor als outdoor. De gerenoveerde burcht is voorzien van alle moderne gemakken, waarbij de historische uitstraling wel behouden is gebleven. De indoor evenementenlocatie beschikt over een meerdere restaurants, bowlingbanen, bakkerij, escape room en 8 verschillende grote- en kleinere feestzalen. Zo is er voor ieder event een geschikte ruimte, ongeacht de grootte van het gezelschap. Bij grotere evenementen kunnen ook meerdere zalen tegelijkertijd gebruikt worden en het is zelfs mogelijk om het gehele landgoed om te toveren tot unieke evenementenlocatie!

Dagverse catering

Kasteel Limbricht heeft de catering in eigen beheer. In de twee keukens én open keuken in het Proeflokaal bieden wij uitsluitend dagverse catering. Van een zakelijk diner met meerdere gangen tot een heerlijk buffet op maat. Onze chefs werken met de beste producten die de streek te bieden heeft en heeft zelfs een eigen groente- en kruidentuintje. Uiteraard houden wij ook rekening met speciale diëten of allergieën.


Workshops en activiteiten

De indoor evenementenlocatie biedt ook verschillende workshops en groepsactiviteiten aan zoals vlaai bakken in de kasteelbakkerij, een boogschiet-workshop in de hoofdburcht, bowlen in ridderthema of bier- en wijnproeverijen in een van de sfeervolle zalen. Voor meer informatie over alle workshops en groepsactiviteiten verwijzen wij u door naar de activiteitenpagina .