046 451 4444
Menu

Indoor evenementenlocatie

Landgoed Kasteel Limbricht

Indoor evenementen

op een unieke locatie

Bent u op zoek naar een unieke indoor evenementenlocatie in Limburg? Dan bent u bij Kasteel Limbricht aan het juiste adres! Op slechts 5 minuten rijden vanaf de A2 (afslag Born) ligt in het gelijknamige dorpje Limbricht het landgoed van Kasteel Limbricht. Via de loopbrug over de kasteelgracht komt u terecht op de adembenemende binnenplaats van het landgoed. De voorburcht die de binnenplaats omringt, is een unieke indoor evenementenlocatie met meerdere zalen en ruimtes. De verschillende zalen & ruimtes zijn in te zetten voor ieder type event. Evenementen op ons landgoed kunnen al georganiseerd worden vanaf 5 tot wel 1500 personen.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Alles op één locatie
  • Diverse ruimtes, zowel indoor als outdoor!
  • Voor grote en kleine gezelschappen
  • Catering op maat
  • Eigen persoonlijke eventplanner
  • Ruime (gratis) parkeergelegenheid
  • Maatwerk; elke gelegenheid is uniek
  • Mogelijkheid tot overnachten

Daag ons uit...

Door de nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Entertrain Catering, Decoratie en Events zijn we bij Landgoed Kasteel Limbricht bijzonder flexibel op het gebied van decoratie, cateringmogelijkheden en faciliteiten zoals meubilair, tenten, springkussens en overig entertainment. Wij maken het niet vaak mee dat speciale wensen van onze gasten op Landgoed kasteel Limbricht niet uit te voeren zijn en gaan dan ook graag de uitdaging met u aan: hoe ziet úw droomfeest eruit? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend advies en een offerte!

 

NEEM CONTACT MET ONS OP >

Ontdek

onze groepsactiviteiten

Combineer uw feestelijke gelegenheid met een leuke, sportieve en/of verrassende activiteit! Op Landgoed Kasteel Limbricht bieden wij een breed scala aan groepsactiviteiten en entertainment. Van boogschieten en bowlen tot een salsa workshop, casinospelen of wandeltocht/rondleiding; wij houden ervan om u te inspireren met voorbeelden en denken als geen ander met u mee om de perfecte invulling van uw feest te verzorgen. Kortom, Landgoed Kasteel Limbricht heeft alles in huis om uw feest of partij tot een groot succes te maken. Neem nu vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen.

 

GROEPSACTIVITEITEN >

“Zondag de 60 jarige trouwdag van onze ouders gevierd. We waren een van de eerste gasten. Gastvrij en professioneel werden wij ontvangen. Wij willen Rene en Evi van kasteel Limbricht nogmaals hartelijk bedanken voor de vriendelijke en fijne bediening. Zij hebben er mede voor gezorgd dat mijn ouders nu spreken van een van de mooiste dagen van hun leven.”
Arno Philippen

Frances Versteegen
Event Manager

Vraag

NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Wij houden ervan om u te inspireren met voorbeelden en denken als geen ander met u mee om de perfecte invulling van uw feest te verzorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.