Bedrijfsfeest op een unieke en sfeervolle locatie | Kasteel Limbricht

Bedrijfsfeest in een historisch kasteel

Heeft u er al eens over nagedacht om een bedrijfsfeest in een historisch kasteel te organiseren? Kasteel Limbricht heeft alles in huis om een spetterend bedrijfsfeest te organiseren. Het kasteel heeft 8 verschillende feestzalen en hiernaast ook nog ruimtes waarin verschillende leuke workshops en groepsactiviteiten worden verzorgd. Maak uw feest compleet door gebruik te maken van onze eigen catering. Geniet samen met uw gezelschap van een gezellig sharing diner of laat u verwennen met een culinair gangendiner. Ons team zal ervoor zorgen dat uw gezelschap van begin tot einde in de watten wordt gelegd!

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Compleet verzorgd bedrijfsfeest!

Het team van Landgoed Kasteel Limbricht zal zorg dragen voor de gehele organisatie van uw bedrijfsfeest. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met onze eventspecialist. Deze zal uw wensen inventariseren en een aanbod op maat aanbieden dat aansluit bij uw wensen. Bij Kasteel Limbricht is vrijwel alles mogelijk. Van heerlijke hapjes & amuses op een feest in een bepaald thema, tot een diner in buffetvorm en feestavond met DJ.

Combineer uw bedrijfsfeest met teambuilding

U kunt tijdens uw feest ook gebruik maken van de gelegenheid om teambuilding te stimuleren. Kasteel Limbricht biedt verschillende groepsactiviteiten en workshops op het landgoed die zich tevens ook ideaal lenen voor teambuilding. Zo bieden wij bijvoorbeeld de workshop Limburgse vlaai bakken, een ritmische percussie workshop en heuse bier- en wijnproeverijen! In het kasteel ligt de ook een escape room: House of Locks. Bezoek voor alle groepsactiviteiten onze activiteitenpagina.

Geschikt voor elk bedrijfsfeest

Ongeacht de grootte van uw gezelschap, het landgoed van Kasteel Limbricht is geschikt voor elk bedrijfsfeest. Doordat de ruimtes multifunctioneel zijn ingericht, kan het landgoed gezelschappen tot over de 1000 personen ontvangen, maar ook voor kleinere gezelschappen is er voor ieder wat wils!