046 451 4444
Menu

Bedrijfsfeest

Op een unieke locatie

Bedrijfsuitje

Van a tot z geregeld

Organiseert u binnenkort een bedrijfspresentatie, personeelsfeest, seminar, vergadering of relatiedag? Boek onze unieke en inspirerende locatie voor uw zakelijke event. Landgoed Kasteel Limbricht is goed bereikbaar en beschikt over meerdere multifunctionele ruimtes. Alle ruimtes zijn zowel los als in combinatie te gebruiken. U zult versteld staan van de uitgebreide mogelijkheden en het uiteindelijke totaalconcept dat wij, in samenwerking met Entertrain Events, bieden! Een zakelijke bijeenkomst op Kasteel Limbricht is perfect te combineren met een rondleiding door het kasteel, een drankje in het Proeflokaal, een van de vele workshops of een korte wandeling door de natuurrijke omgeving. Als het mooi weer is, kunt u ook plaatsnemen op het gezellige terras voor het Proeflokaal of op de nieuw aangelegde vlonder in het midden van de binnenplaats.

 

Alles voor uw event

Of heeft u speciale en originele ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en stellen graag een programma op maat voor u samen.

Kom kennis maken

Maak een afspraak

Onder het motto ‘zien is geloven’ nodigen wij u van harte uit om onze locatie met eigen ogen te komen bekijken! Wij geven u met plezier en vrijblijvend een rondleiding op ons landgoed en wisselen aansluitend graag met u van gedachten hoe al uw wensen en ideeën in te passen in een evenement om nooit te vergeten.