046 451 4444
Menu

Koningsdag

bij Kasteel Limbricht

Koningsdag

activiteiten met de sfeer van oranje!

Ook Koningsdag is anders dan anders, maar bij Landgoed Kasteel Limbricht maken we er toch een feestje van! Deze Koningsdag vieren we door middel van de Limburgse Elfstedentocht, de aarbeientocht en de lente wandeling!

  • Corona-proof eropuit
  • Plezier voor het hele gezin
  • Een geslaagde middag gegarandeerd

Bekijk de activiteiten en bestel direct uw tickets!

De Limburgse Elfstedentocht

Langs prachtige steden

T giet oan! We gaan de Limburgse Elfstedentocht rijden! Niet op schaatsen maar lekker knus in de auto. Wij hebben een route samengesteld door 11 prachtige Limburgse ''stadjes'', allemaal met een historische achtergrond en een prachtige omgeving. U start vanuit Kasteel Limbricht waar u wordt ontvangen met een kopje koffie en lekkere versnapering. Vanuit het Kasteel navigeert u op verschillende manieren (o.a. via coördinaten) door de 11 geselecteerde steden. Onderweg geniet u van een heerlijke versnaperingen en als afsluiter van de dag kunt u nog genieten van heerlijke warme versnapering. Een geslaagde dag gegarandeerd!

bestel tickets>

Meer informatie >

Aardbeientocht

Een fotospeurtocht voor jong en oud!

Nu de aardbeien weer heerlijk zoet zijn is het tijd voor een aardbeientocht in koningsdagstijl. U start vanuit Landgoed Kasteel Limbricht met een heerlijke wafel met aardbeien, koffie/thee voor de volwassenen en aardbeienranja voor de kids. Vanuit hier loopt u middels een fotospeurtocht (+/- 5km)  door het prachtige en ongerepte Limbrichterbos langs twee stops waarbij u van aardbeienversnaperingen: aardbeien in een jasje van chocolade en een echte aardbeien-smoothie kunt genieten. Bij terugkomst ontvangt u nog een heerlijk ijsje met aardbeien. Onderweg kunt u uw aardbeienkennis testen met een echte aardbeienquiz.

bestel tickets>

Meer informatie >

Lentewandeling

heerlijk wandelen in de natuur

Met Koningsdag even de rust opzoeken? Maak dan een heerlijke wandeling! Start vanuit Kasteel Limbricht met een lekkere versnapering. Vervolgens heeft u de keuze uit verschillende routes van verschillende afstanden (5, 9 en 12 km) door de prachtige omringende dorpen. Onderweg kunt u ook uw lentekennis testen tijdens een echte lente quiz waarmee u ook kans maakt op een leuke prijs. Bij terugkomst staat er nog een heerlijke versnapering op u te wachten.

bestel tickets>

Meer informatie >

Meer informatie?

Klik op de knop

Bent u geïnteresseerd in één van de activiteiten, maar wilt u extra informatie? Klik dan op de Knop ''Meer informatie'' of ''Stel uw vraag''. Tot snel!

meer informatie > stel uw vraag >