046 451 4444
Menu

Limburgse

Elfstedentocht

Rally

Langs prachtige steden

T giet oan! We gaan de Limburgse Elfstedentocht rijden! Niet op schaatsen maar lekker knus in de auto. Wij hebben een route samengesteld door 11 prachtige Limburgse ''stadjes'', allemaal met een historische achtergrond en een prachtige omgeving. U start vanuit Kasteel Limbricht waar u wordt ontvangen met een kopje koffie en lekkere versnapering. Vanuit het Kasteel navigeert u op verschillende manieren (o.a. via coördinaten) door de 11 geselecteerde steden. Onderweg kunt u genieten van een heerlijke versnaperingen. Yoghurt voor in de ochtend, een do it yourself picknick inclusief iets te drinken en hartige bites voor in de middag. Bij terugkomst kunt u als afsluiter van de dag nog genieten van heerlijke warme versnapering (verder op deze pagina vindt u de huidige invulling). Een geslaagde dag gegarandeerd!

reserveren >

Invulling en versnaperingen start- en einde week 21:

Door de week: Ontvangst met appeltaart en bij terugkomst geniet u van een portie Funky Frites.

Weekend: Ontvangst met appeltaart en bij terugkomst een portie saté van de Ofyr.

Prijzen

Volwassenen: € 24,95 p.p.

Kinderen: € 12,50 p.p.

Prijs is inclusief alle bovengenoemde versnaperingen, route en hand-out met leuke weetjes over ''steden''. U rijdt in uw eigen auto.

reserveren >

Vegetariër of zwanger? Het is geen probleem om hier rekening mee te houden. Stuur na het reserveren even een mailtje naar info@kasteel-limbricht.nl en we passen de versnaperingen graag voor u aan. Helaas kunnen wij met andere uitzonderingen / allergieën bij de invulling van deze activiteit geen rekening houden.

Ook willen we u vragen om per auto een aparte reservering te maken. En is tijdens de tocht een smartphone met internet vereist om goed te kunnen navigeren.

reserveren >

 

  • De leukste én verantwoordste manier om er even uit te gaan
  • Tocht van +/- 115 km
  • Geschikt voor het hele gezin

Aanmelden

Klik op onderstaande link om te reserveren

reserveren >