046 451 4444
Menu

Limburgse

Elfstedentocht

Rally

Langs prachtige steden

Bij Kasteel Limbricht kunt u bouwen op een onvergetelijke tocht door onze mooie provincie. Bij ons rijdt u de Elfstedentocht niet op schaatsen, maar lekker knus in uw eigen auto. Wij hebben een route samengesteld door 11 prachtige Limburgse ''stadjes'', allemaal met een historische achtergrond en een prachtige omgeving. U start vanuit Kasteel Limbricht waar u wordt ontvangen met een kopje koffie en lekker stukje gebak. Vanuit het Kasteel navigeert u op verschillende manieren (o.a. via coördinaten) door de 11 geselecteerde steden. Onderweg kunt u genieten van een aantal heerlijke versnaperingen. Yoghurt voor in de ochtend, een picknick inclusief iets te drinken en hartige bites voor in de middag. Parkeer onderweg op landelijke plekken, waar u eventueel ook kort een wandeling zou kunnen maken. Bij terugkomst kunt u als afsluiter van de dag nog genieten van portie verse friet met topping.

Speciale wensen tijdens de stedentocht door Limburg met uw auto?

Vegetariër of zwanger? Het is geen probleem om hier rekening mee te houden. Stuur na het reserveren even een mailtje naar info@kasteel-limbricht.nl en we passen de versnaperingen graag voor u aan. Helaas kunnen wij met andere uitzonderingen/allergieën bij de invulling van deze activiteit geen rekening houden.

 

  • De leukste én verantwoordste manier om er even uit te gaan
  • Tocht van +/- 115 km
  • Geschikt voor het hele gezin

reserveren >

Andere auto roadtrip bij Kasteel Limbricht

Bij Kasteel Limbricht hebben we nog een tweede autorally met de bijpassende naam Wie sjoan os Limburg is. Deze route leidt u langs plekken, die u misschien niet kent, maar die ontegenzeggelijk prachtig zijn. Naast genieten van de natuur heeft deze autotocht een spelelement inbegrepen. Je lost namelijk onderweg puzzels op en volgt de routekaarten om nieuwe coördinaten te krijgen. Kinderen krijgen van ons hun eigen werkboekje met leuke opdrachten.

Een bijzondere Limburgse Elfstedentocht rijdt u bij Kasteel Limbricht

De Limburgse Elfstedentocht bij Kasteel Limbricht biedt een unieke ervaring die cultuur en geschiedenis prachtig met elkaar verweeft. Door het pittoreske Limburgse landschap en langs sfeervolle, kleine steden voert deze tocht u langs enkele van de mooiste plekken die de regio te bieden heeft. Begin en eindig uw dag bij ons kasteel waar u kunt bijkomen en nagenieten van een dag vol prachtige herinneringen in combinatie van een heerlijk vers frietje.

Aanmelden

Klik op onderstaande link om te reserveren

reserveren >