046 451 4444
Menu

Magic Cabaret

Theater Diner Met Rob en Emiel

RESERVEER NU >

Best of: Magic Cabaret Diner

op het binnenplein van landgoed kasteel limbricht

Wilt u verzekerd zijn van een compleet avondje uit vol verrassingen? Dan zit u met deze unieke editie van het Magic Cabaret Theater Diner met Rob en Emiel helemaal goed! Rob en Emiel (bekent van DWDD) combineren het beste van hun zes theatershows. Een avondvullend programma vol cabaret, magie, stand-up comedy en mentalisme. Combineer dit met de unieke setting op een binnenplein van Landgoed Kasteel Limbricht (bij slecht weer overdekt alternatief) en een heerlijk 3-gangen diner en u bent verzekerd van een once in a life time experience!

 

Sfeerimpressie vorige show

Cabaret, magie en comedy

Het binnenplein van Landgoed Kasteel Limbricht wordt omgebouwd tot sfeervol theater en onze chef serveert deze avond een heerlijk 3-gangen diner. Een onvergetelijke avond gegarandeerd! Niet voor niets werden Rob en Emiel eerder uitgeroepen tot de beste van de wereld in hun vakgebied en worden ze regelmatig uitgenodigd bij programma’s als De Wereld Draait Door en Pauw. Ook hebben zij hun eigen tv-programma’s: Street Magic, Magic Battle en School Magic. Klinkt het u bekend in de oren? Rob en Emiel touren door het hele land en trekken al jaren volle zalen in de Nederlandse theaters. Zij verzorgen shows voor bedrijven en organisaties over de hele wereld, van Thailand tot Amerika en van Dubai tot Australië. Bij binnenkomst Bij binnenkomst serveren wij brood met tapenades en vervolgens geniet u van een heerlijk drie gangen diner met tussen elke gang een verbluffende act van Rob & Emiel.

Of u nu met uw partner, vrienden, familie of het voltallige personeel komt: Landgoed Kasteel Limbricht belooft u een onvergetelijke avond waar nog lang over gesproken zal worden!

Bent u verhindert op 27 augustus? Geen probleem we hebben Rob & Emiel ook al weten vast te leggen voor het winterseizoen. Hierbij zijn? Klik op deze link voor de data en het plaatsen van een reservering

 

Reserveer nu

UW magic theater show

Deze avond is helaas helemaal uitverkocht. Maar niet getreurd, er zijn al een aantal minimaal net zo spectaculaire avonden gepland. Deze zijn te boeken via deze link