046 451 4444
Menu

Een unieke feestlocatie

Ook tijdens Corona

Samen genieten

op een unieke locatie

Of het nu gaat om een verjaardag, communie, een trouwfeest, een familie-reünie, een afscheid, jubileum of bedrijfsfeest; Landgoed Kasteel Limbricht heeft een grote diversiteit aan zalen en faciliteiten om van iedere gelegenheid een onvergetelijke herinnering te maken. Wij werken op maat, waarbij uw ideeën en wensen te allen tijde centraal staan. Aansluitend delen we graag onze expertise en gastvrijheid om samen tot de allerbeste invulling te komen.

Ons Landgoed is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Vier uw feest of partij in één van de sfeervolle zalen of reserveer een combinatie van ruimtes! Vanzelfsprekend worden uw gasten volledig in de watten gelegd. Taart om uw vingers bij af te likken, echte (zelfgemaakte) Limburgse vlaai bij de koffie, huisgemaakte hapjes bij een goed glas wijn of luxe catering zoals een heerlijk buffet of een mooi 4-gangendiner bij u aan tafel geserveerd? Werkelijk alles is mogelijk, kom kijken, proeven en laat u verrassen!

Alle voordelen op een rijtje:

  • Cononaproof
  • Diverse ruimtes, zowel indoor als outdoor!
  • Voor grote en kleine gezelschappen
  • Catering op maat
  • Eigen persoonlijke eventplanner
  • Ruime (gratis) parkeergelegenheid
  • Maatwerk; elke gelegenheid is uniek
  • Mogelijkheid tot overnachten

B&B Kasteel Limbricht

niet ver reizen na afloop van uw feest

Uitgerust beginnen aan uw feest(weekend) of na afloop heerlijk ter plekke overnachten kan vanaf april 2020 in B&B Kasteel Limbricht! De B&B's bevinden zich in een vleugel van het kasteel. Iedere kamer heeft een eigen ingang met aparte douche en toilet. De kamers beschikken tevens over een koelkast, airconditioning, verwarming, gratis WiFi, TV, Queensize bed en een eigen zitgedeelte.

Daag ons uit...

Door de nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Entertrain Catering, Decoratie en Events zijn we bij Landgoed Kasteel Limbricht bijzonder flexibel op het gebied van decoratie, cateringmogelijkheden en faciliteiten zoals meubilair, tenten, springkussens en overig entertainment. Wij maken het niet vaak mee dat speciale wensen van onze gasten op Landgoed kasteel Limbricht niet uit te voeren zijn en gaan dan ook graag de uitdaging met u aan: hoe ziet úw droomfeest eruit? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend advies en een offerte!

 

NEEM CONTACT MET ONS OP >

Ontdek

onze groepsactiviteiten

Combineer uw feestelijke gelegenheid met een leuke, sportieve en/of verrassende activiteit! Op Landgoed Kasteel Limbricht bieden wij een breed scala aan groepsactiviteiten en entertainment. Van boogschieten en bowlen tot een salsa workshop, casinospelen of wandeltocht/rondleiding; wij houden ervan om u te inspireren met voorbeelden en denken als geen ander met u mee om de perfecte invulling van uw feest te verzorgen. Kortom, Landgoed Kasteel Limbricht heeft alles in huis om uw feest of partij tot een groot succes te maken. Neem nu vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen.

 

GROEPSACTIVITEITEN >

“Zondag de 60 jarige trouwdag van onze ouders gevierd. We waren een van de eerste gasten. Gastvrij en professioneel werden wij ontvangen. Wij willen Rene en Evi van kasteel Limbricht nogmaals hartelijk bedanken voor de vriendelijke en fijne bediening. Zij hebben er mede voor gezorgd dat mijn ouders nu spreken van een van de mooiste dagen van hun leven.”
Arno Philippen

Frances Versteegen
Event Manager

Vraag

NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Wij houden ervan om u te inspireren met voorbeelden en denken als geen ander met u mee om de perfecte invulling van uw feest te verzorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken