046 451 4444
Menu

Evenementenlocatie

in Limburg

Evenementenlocatie in Limburg

Bent u op zoek naar een unieke evenementenlocatie in Limburg? Dan bent u bij Kasteel Limbricht aan het juiste adres! Op slechts 5 minuten rijden van de A2 (afslag Born) ligt in het gelijknamige dorpje Limbricht het landgoed van Kasteel Limbricht. Via de loopbrug over de kasteelgracht komt u terecht op de adembenemende binnenplaats van het landgoed waar outdoor evenementen en feesten gehouden kunnen worden. De voorburcht die de binnenplaats omringt, is een unieke indoor evenementenlocatie met meerdere zalen en ruimtes. De verschillende zalen & ruimtes zijn in te zetten voor ieder type event. Evenementen op ons landgoed kunnen al georganiseerd worden vanaf 5 tot maar liefst 2.000 personen.

Voordelen van Kasteel Limbricht als evenementenlocatie

Kasteel Limbricht biedt tal van voordelen als evenementenlocatie. Allereerst straalt het kasteel een unieke sfeer uit dankzij zijn rijke historie en karakteristieke architectuur, waardoor uw evenement een bijzondere ambiance krijgt. Daarnaast beschikt het kasteel over diverse ruimtes die naar wens kunnen worden ingericht, waardoor het geschikt is voor uiteenlopende soorten evenementen. Verder kunt u rekenen op:

 • Alles wordt op een plek gehouden.
 • Er zijn zowel indoor als outdoor mogelijkheden.
 • U krijgt uw persoonlijke eventplanner.
 • Maatwerk is bij ons een gegeven.
 • Plaats voor gezelschappen tot wel 2.000 man.
 • Er zijn voldoende cateringsmogelijkheden.
 • We bieden gratis parkeergelegenheid.
 • We bieden u ook overnachtingen aan in onze B&B’s.

Voor welke evenementen kunt u bij ons terecht?

Wij bieden niet alleen losse feestzalen en ruimtes aan, maar ook kunnen we uw hele evenement uit uw handen nemen en voor u organiseren. Met uw persoonlijke eventplanner stelt u uw event op maat samen. Denk hierbij aan evenementen als:

 • Personeelsfeesten
 • Bedrijfsfeesten
 • Bruiloften
 • Presentaties
 • Seminars
 • Gala’s
 • Relatiedagen
 • Jubilea
 • Reünies
 • Vergaderingen
 • Verjaardagen
 • Familiefeesten

En dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wilt u meer weten over uw opties? Neem dan contact met ons op.

Overnachten na uw evenement

Overnachten in Kasteel Limbricht is een betoverende ervaring die uw evenement nog specialer maakt. We bieden zes verschillende soorten B&B’s, ieder met zijn eigen moderne voorzieningen. We bieden zo een unieke mogelijkheid om te genieten van een authentieke historische sfeer gecombineerd met moderne gemakken. Bovendien is bij uw overnachting een heerlijk, luxueus ontbijt de volgende morgen inbegrepen.

Grote groepen welkom

De grootte van onze eventlocatie zorgt ervoor dat wij ruimte kunnen bieden aan zowel kleine als grote gezelschappen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld ook grotere bedrijven gebruikmaken van onze evenementenlocatie. We kunnen maar liefst 2000 personen huisvesten! Met onze dertien verschillende zalen en ruimtes, die ook onderling gecombineerd kunnen worden, kunnen wij van ieder evenement een onvergetelijke ervaring maken voor elke groepsgrootte.

We werken nauw samen met ons zusterbedrijf Entertrain Events. Dat maakt ons flexibel. We hebben veel keuzes voor decoraties, catering, faciliteiten en vermaak. Op Landgoed Kasteel Limbricht zijn er maar zelden speciale wensen die we niet kunnen vervullen. We houden van een uitdaging! Hoe ziet uw ideale evenement eruit? Laat het ons weten via het contactformulier voor vrijblijvend advies en een offerte!

 

NEEM CONTACT MET ONS OP >

Evenement in combinatie met activiteiten

U kunt uw evenement bij Kasteel Limbricht ook combineren met een aantal leuke activiteiten. Bij ons vindt u uitdagende activiteiten als boogschieten, maar u kunt ook een aantal workshops bij ons volgen zoals een salsa workshop of percussie workshop. Verken de prachtige omgeving van Limburg met een georganiseerde wandel- of autotocht of kies voor een rondleiding door het kasteel. Met onze ervaring en creatieve ideeën kunnen we nauw met u samenwerken om elk aspect van uw event perfect te maken.

 

GROEPSACTIVITEITEN >

Kies nu voor Kasteel Limbricht als uw evenementenlocatie

Maak nu de keuze voor Kasteel Limbricht als uw evenementenlocatie in Limburg. Met een historische grandeur, omringd door een schilderachtig landschap, biedt ons landgoed een unieke ambiance die uw gasten gegarandeerd zal betoveren. Of het nu gaat om een bruiloft, een zakelijk evenement of een onvergetelijk jubileum, Kasteel Limbricht zal elke gelegenheid verheffen tot iets onvergetelijks. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

“Zondag de 60 jarige trouwdag van onze ouders gevierd. We waren een van de eerste gasten. Gastvrij en professioneel werden wij ontvangen. Wij willen Rene en Evi van kasteel Limbricht nogmaals hartelijk bedanken voor de vriendelijke en fijne bediening. Zij hebben er mede voor gezorgd dat mijn ouders nu spreken van een van de mooiste dagen van hun leven.”
Arno Philippen

Frances Versteegen
Event Manager

Vraag

NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Wij houden ervan om u te inspireren met voorbeelden en denken als geen ander met u mee om de perfecte invulling van uw feest te verzorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken