046 451 4444
Menu

Uitvaartlocatie & Koffietafel

Landgoed Kasteel Limbricht

Neem afscheid

in een intieme, sfeervolle
en rustige setting

Zoekt u een unieke, intieme locatie voor een koffietafel bij een uitvaart? Kies dan voor de serene omgeving van Kasteel Limbricht. Ons landgoed ligt in het dorpje Limbricht, naast Sittard en het Limbrichterbos, waardoor wij kunnen bouwen op een rustgevende locatie omgeven door de prachtige natuur. Ons landgoed herbergt diverse ruimtes voor afscheidsdiensten en uitgebreide mogelijkheden voor koffietafels. We zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid, zodat kleine en grote gezelschappen op intieme, stijlvolle stijl afscheid kunnen nemen.

Uitvaart

op een unieke locatie

Voor de afscheidsdienst kunnen wij verschillende ruimtes in ons kasteel inrichten zoals u dat wenst. Welke ruimte geschikt is, is ook afhankelijk van de grootte van het gezelschap dat afscheid komt nemen. We kleden ook de ruimte aan op basis van uw wensen.

Afscheidsdienst op Kasteel Limbricht

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een uitvaartpakket samengesteld. De kosten van het uitvaartpakket bedragen € 1350,-. Hierbij zijn de volgende diensten inbegrepen:

  • Zaal/ruimte (exclusief binnenplaats)
  • Stoelen
  • Licht & Geluid
  • Beamer & scherm
  • Begeleiding van personeel

 

NEEM CONTACT MET ONS OP >

Koffietafel

Na de officiële ceremonie verzorgen wij ook graag de koffietafel voor u. Ons personeel respecteert daarbij uw privacy, zodat u in alle rust kunt bijpraten met uw naasten en herinneringen kunt ophalen aan de overledene. Wij bieden een Limburgse koffietafel na de uitvaart aan.

Uitgebreide Limburgse Koffietafel

  • Kopje versbereide soep
  • Diverse soorten brood om zelf te beleggen met verschillende luxe vleeswaren en kaas
  • Verschillende Limburgse vlaaien
  • Koffie, thee, water

€24,95 p.p.

Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten, want wij denken graag met u mee over een geschikte vervanging.

Afschakelen na de koffietafel en uitvaart

Een afscheidsdienst is altijd een emotionele gelegenheid en we kunnen ons voorstellen dat u ook even wenst uw hoofd leeg te maken. Wij bieden aan onze gasten gratis wandeltochten aan met Kasteel Limbricht als begin- en eindpunt van uw wandelroute. U kunt uiteraard ook de omgeving prima op eigen gelegenheid verkennen.

Kasteel Limbricht als uw uitvaart en koffietafel locatie

Kasteel Limbricht biedt een serene en intieme locatie voor een uitvaart en koffietafel. Met de historische charme en rustige ligging is het kasteel de ideale plek om op een waardige manier afscheid te nemen van een dierbare. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te ondersteunen bij het organiseren van een persoonlijke en betekenisvolle ceremonie, gevolgd door een sfeervolle koffietafel. In onze prachtige zalen kunt u in alle rust samenkomen en herinneringen delen. Kasteel Limbricht zorgt ervoor dat elk detail met zorg wordt geregeld, zodat u zich volledig kunt richten op het herdenken van uw geliefde.

Frances Versteegen
Event Manager

Kan ik u helpen?

Laat het ons weten

Ons team zal er alles aan doen om uw dierbare het afscheid te geven dat hij/zij verdient en de nabestaanden volledig te ontzorgen in de organisatie hieromtrent. Wij horen graag van u.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.