046 451 4444
Menu

Uitvaartlocatie & Koffietafel

Landgoed Kasteel Limbricht

Neem afscheid

in een intieme, sfeervolle
en rustige setting

Landgoed Kasteel Limbricht is gelegen in het dorpje Limbricht, aan de rand van Sittard, op een rustgevende locatie en omgeven door mooie natuur. Het kasteel herbergt diverse ruimtes voor afscheidsdiensten en uitgebreide mogelijkheden voor koffietafels. Verder is het kasteel goed bereikbaar en hebben wij voldoende parkeergelegenheden. Op Landgoed Kasteel Limbricht neemt u afscheid in een intieme, stijlvolle en rustgevende setting.

Voor de afscheidsdienst kunnen wij verschillende ruimtes inrichten naar uw gewenste voorkeur. Welke ruimte is oa. afhankelijk van uw wensen, maar ook van het aantal verwachte personen. Bespreek uw persoonlijke voorkeuren met betrekking tot voordrachten en muziekkeuze, zodat de plechtigheid geheel naar uw eigen smaak wordt ingevuld.

Uitvaart

op een unieke locatie

Op Landgoed Kasteel Limbricht neemt u afscheid in een intieme, sfeervolle en rustgevende setting. Het kasteel is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Voor de afscheidsdienst hebben wij afhankelijk van het aantal personen diverse ruimtes ter beschikking, die volledig naar uw wensen kunnen worden aangekleed en ingericht. Op basis van uw voorkeuren met betrekking tot aankleding, invulling van voordrachten en begeleidende muziek, gaan wij onze uiterste best doen om een prachtig afscheid en blijvende herinnering voor u te regisseren. 

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een uitvaartpakket samengesteld. De kosten van het uitvaartpakket bedragen € 950,-, inclusief:

 

  • Zaal/ruimte (exclusief binnenplaats)
  • Stoelen
  • Licht & Geluid
  • Beamer & scherm
  • Begeleiding van personeel

 

NEEM CONTACT MET ONS OP >

Koffietafel

Na de officiële ceremonie verzorgen wij ook graag de koffietafel voor u. Ons personeel respecteert daarbij uw privacy, zodat u in alle rust kunt bijpraten met uw naasten. Voor wat betreft de koffietafel bieden wij de volgende mogelijkheden:

Uitgebreide Limburgse Koffietafel

  • Kopje versbereide soep
  • Diverse soorten brood om zelf te beleggen met verschillende luxe vleeswaren en kaas
  • Verschillende Limburgse vlaaien
  • Koffie, thee, water

€24,95 p.p.

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.
Neem vrijblijvend contact op via 046-451 4444 of per email: info@kasteel-limbricht.nl.

Frances Versteegen
Event Manager

Kan ik u helpen?

Laat het ons weten

Ons team zal er alles aan doen om uw dierbare het afscheid te geven dat hij/zij verdient en de nabestaanden volledig te ontzorgen in de organisatie hieromtrent. Wij horen graag van u.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.