046 451 4444
Menu

Zaal huren in Limburg

bij Kasteel Limbricht

Zaal huren in Limburg

Als u op zoek bent naar een unieke feestlocatie voor een speciale gelegenheid, dan is een bijzondere zaal huren in Limburg een goed idee. Landgoed Kasteel Limbricht is hiervoor een uitstekende keuze. Gelegen in Limbricht nabij het Limburgse Sittard, biedt dit prachtige kasteel een historische en sfeervolle setting voor diverse evenementen. Landgoed Kasteel Limbricht beschikt over diverse indoor & outdoor mogelijkheden om van uw (feestelijke) gelegenheid een samenzijn te maken waarover nog lang zal worden nagepraat.

De voordelen van een feestzaal huren bij Kasteel Limbricht

Een feestzaal huren in Limburg biedt talloze voordelen voor verschillende soorten evenementen. Zo heeft u geen zorgen over de organisatie van uw feest en wordt u vaak alles uit handen genomen. Een zaal huren bij Kasteel Limbricht biedt u sowieso een prachtige setting, waarbij geschiedenis en een natuurrijke omgeving gecombineerd worden. Andere voordelen zijn:

  • Indoor en outdoor mogelijkheden
  • Locatie is geschikt voor gezelschappen van 20 tot wel 2500 personen.
  • Uw hele feest wordt gehouden op een plek.
  • Maak een feest op maat met uw eigen eventplanner.
  • Catering op maat.
  • Goede bereikbaarheid.
  • Ruime en gratis parkeerplaatsen.

Onze feestzalen

Bij Kasteel Limbricht hebben we dertien verschillende feestzalen tot onze beschikking. Met hun majestueuze architectuur en authentieke details bieden ze een unieke setting voor allerlei soorten evenementen. Of u nu droomt van een sprookjesachtige bruiloft, een stijlvol galadiner, of een zakelijk event in een inspirerende omgeving, de feestzalen van Kasteel Limbricht weten elke gelegenheid naar een hoger niveau te tillen.

 

Grote Salle de Fete

De grootste zaal van Kasteel Limbricht is de Grote Salle de Fete. Deze unieke zaal is gelegen op de eerste verdieping van het kasteel. De houten dakconstructie en luxe kroonluchters zorgen voor een authentieke, unieke uitstraling. De ruime opzet van de entree en de bar, gecombineerd met het feit dat de zaal is opgedeeld in een hoger gedeelte en een lager gedeelte, maakt deze ruimte geschikt voor uiteenlopende invullingen en gelegenheden.

 

Voorplein Hoofdburcht

Deze unieke plek is enkel toegankelijk via de eeuwenoude brug en kent een indrukwekkend uitzicht. Overdag geniet u op deze locatie van groen, rust en privacy. In de avond, wanneer de spots aangaan en het kasteel sfeervol verlicht wordt, kijkt u uw ogen uit. Bent u op zoek naar een unieke outdoor feestlocatie met de zogenaamde x-factor? Dan hoeft u niet verder te zoeken!

 

Salle de Fleur

Direct links naast de grote poort vindt u de Salle de Fleur. De Salle de Fleur is een sfeervolle ruimte, uitgerust met een karakteristieke open haard. Ook kunt u op deze plek eenvoudig het aangelegen terras bij uw bijeenkomst betrekken. Kortom, de Salle de Fleur is een ideale zaal bij slecht én bij goed weer!

 

Bentinck & Merode

De Bentinck & Merode zalen zijn gelegen op de eerste verdieping en zijn beide toegankelijk met de lift. Vanuit deze zalen heeft u een fantastisch uitzicht op de hoofdburcht. Ook beschikken beide zalen over een ruime vide. De vide biedt ruimte voor zitgelegenheid en entertainment. De Bentinck staat in verbinding met de Merode en zijn zowel apart als gecombineerd te gebruiken, waardoor u grote gezelschappen hier kunt huisvesten.

Kas

Een intieme bijeenkomst in een verrassende setting? Welkom in onze glazen kas! Perfect om heerlijk te borrelen, voor een workshop of een intiem diner. Ook ideaal in te zetten bij slecht weer ter vervanging van een buitenactiviteit!

Schapenhuis

Deze modern aangeklede zaal met een historisch tintje is uitermate geschikt voor een heerlijk diner en een gezellige borrel. Het unieke sfeerlicht, de gigantische glazen pui en het indrukwekkende doek met daarop het Landgoed afgebeeld, zorgen voor een unieke setting met een perfecte akoestiek.

Kleine Salle de Fete

Licht, gezellig en historisch; dat is de Kleine Salle de Fete pur sang! Met een hoog plafond, gedragen door houten balken, en ramen uitkijkend op het binnenplein heeft u altijd het mooiste licht en de beste akoestiek. De ruimte is gelegen op de eerste verdieping en is enkel toegankelijk per trap.

Binnenplaats

Het Binnenplein van Landgoed Kasteel Limbricht is werkelijk uniek. De linkerkant van het plein beschikt over een geweldig uitzicht, fijne akoestiek, een windstille omgeving en over sfeervolle buitenverlichting. Begint het buiten af te koelen? Dan zet u het feest gewoon voort in de aangrenzende zalen Salle de Fleur en Lemborgh!

Brouwerij

Gelegen op de begane grond in de prachtige voorburcht vindt u de ''brouwerij''. Een ruimte die zijn naam eer aan doet, gezien dit de plek is waar écht kasteel bier wordt gebrouwen in een nostalgische setting. Deze ruimte dienst zich naast de brouwerij functie als een van de toplocatie op het landgoed. De ruimte is in diverse settingen te gebruiken. Denk hierbij aan een lezing, diner of feestavond.

Binnenplein Kasteel

Op het Binnenplein van het Kasteel zit u volkomen windstil, omgeven door de eeuwenoude muren van het imposante kasteel. De ideale plek om heerlijk te borrelen of te dineren in een unieke setting!

Landschapspark de Lemborgh

Eigenlijk doen we het landschapspark te kort door deze in dit overzicht te zetten. Tegenover het kasteel is in 2023 een landschapspark gerealiseerd van maar liefst 5 hectare. Een aaneenschakeling van fruitweides, bloemenvelden, een biodivers kruidenrijk pad richting het bos en tal van andere sfeervolle natuurlijk ingerichte buitenruimtes. Met in totaal ruim 22.000 bomen, planten en struiken is het de natuur die hier het werk doet en perfect geschikt voor bijzondere inspirerende momenten in het groen.

Samen

Voor de beste optie

Met 13 verschillende zalen en ruimtes, zowel binnen als buiten en geschikt voor 20 tot 2500 personen, heeft Landgoed Kasteel Limbricht talloze mogelijkheden om van iedere gelegenheid een onvergetelijke herinnering te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, teamuitje, gala, verjaardag, bruiloft of een afscheid, wij zorgen ervoor dat al uw wensen werkelijkheid worden. Neem contact op voor een vrijblijvende rondleiding!

VRAAG rondleiding AAN > stel uw vraag >