046 451 4444
Menu

Snert

Wandeling

Snert Wandeling

Winterwandeling

Dit perfecte winterweer vraagt om een winterwandeling! Daarom organiseren we dit weekend een heuse snertwandeling door het Limbrichterbos. Bij aankomst ontvangt u koffie, thee of chocomel en een kleine zoete lekkernij. Middels een fotospeurtocht kunnen jullie het Limbrichterbos verkennen. Onderweg worden jullie nog getrakteerd op een lekkere chocomel of glühwein.  Bij terugkomst staat er een heerlijk kommetje warme snert op u te wachten en voor de kids liggen er broodjes knakworst klaar. Geloof ons; u voelt zich na zo’n heerlijke winterwandeling 's avonds thuis op de bank weer als herboren!

Let op: het is enkel mogelijk om de tocht te lopen in groepjes van maximaal 2 personen (kinderen t/m 12 jaar niet meegerekend) tenzij iedereen tot hetzelfde huishouden behoort.

Prijs volwassenen: € 9,50 p.p.

Prijs kinderen 2 t/m 12 jaar: € 7,50 p.p.

Alle versnaperingen zijn bij de prijs inbegrepen.

Kinderen tot 2 jaar gratis

De snertwandeling als koppel lopen? De fotospeurtocht zal voor volwassenen niet echt een uitdaging zijn, maar de heerlijke wandeling en 3 versnaperingen zijn perfect geschikt voor  volwassenen 😋

De snertwandeling lopen met rolstoel of kinderwagen? Het is afhankelijk van het weer de dagen voor de tocht of de paden ook toegankelijk zijn met rolstoel en kinderwagen.

 

  • Genieten van het Limbrichterbos én 3 versnaperingen
  • Wandeling geschikt voor het hele gezin
  • De leukste én verantwoordste manier om er even uit te gaan

Aanmelden

Klik op onderstaande afbeelding en bestel direct jullie tickets!