046 451 4444
Menu

De Lemborgh

Landschapspark

De Natuur

haar werk laten doen

Tegenover het kasteel vindt u sinds kort Landschapspark de Lemborgh. Bijna 5 hectare sfeervol ingericht groen. Een aaneenschakeling van fruitweides, bloemenvelden, een bio divers kruidenrijk pad richting het bos en tal van andere sfeervolle natuurlijk ingerichte buitenruimtes. De eerste vlinders, bijen en vogeltjes zijn geland en de groei zit er goed in!

Sfeer

Impressie

Bijzondere momenten

In het groen

Landschapspark de Lemborgh is reeds openbaar toegankelijk voor iedereen in de nabije toekomst en bedoeld om bijzondere momenten te vieren in het groen. Denk hierbij aan rouwen en trouwen maar ook aan zakelijke aangelegenheden.

Elkaar de liefde verklaren in de bloemenweide om vervolgens een fotoshoot te houden in de wijngaard, samen te dineren in de notenweide en voor het feestavond richting een van de vele ruimtes en zalen binnen de kasteel muren. Landgoed de Lemborgh is ook geschikt voor vergaderen in het groen, teambuilding activiteiten en zakelijke bijeenkomsten (natuurlijk dan wel zonder luide muziek zodat we de vogeltjes kunnen horen fluiten)! Benieuwd of Landschapspark de Lemborgh geschikt is voor uw bijzonder moment? Neem geheel vrijblijvend contact op middels het contactformulier en wees ook zeker welkom om alvast een rondje te lopen in het landschapspark!

  • 9 verschillende settingen (van bloemenweiden tot hopveld en van notenweide tot wijngaard)
  • 22.000+ bomen, planten en struiken
  • Combinatie van binnen & buiten mogelijk

Neem contact op

Vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.