046 451 4444
Menu

Sinterklaas

Bij Landgoed Kasteel Limbricht

Sinterklaas

Voor iedereen een feestje

Sinterklaas is weer in het land en dit jaar logeert hij in het Kasteel van Landgoed Kasteel Limbricht. Samen met ons keukenteam heeft hij een aantal heel leuke en lekkere concepten bedacht. Hij zit echter nog wel met wat uitdagingen waarbij hij jullie hulp nodig heeft! Komen jullie helpen? Bekijk nu alle Sinterklaasconcepten.

Geïnteresseerd in een concept? Klik dan op de foto, bekijk vervolgens alle info en reserveer direct!

Het Geheim van de Letterdief

Komen jullie speurpiet helpen?

Paniek! Paniek! Paniek! Terwijl Sinterklaas logeert in de burcht van Kasteel Limbricht, heeft de letterdief alle letters gestolen. Dat betekent een probleem voor de chocolade letters, namen op de cadeautjes en boter letters. Maar gelukkig is speurpiet er nog! Hij heeft jullie hulp nodig! Samen met speurpiet gaan jullie op zoek naar de missende letters in een doldwaze interactieve speurtocht die je door het hele kasteel voert. Door gebruik te maken van creativiteit, een hoop inzet en lol lossen jullie het geheim op en helpen jullie Sint en Speurpiet. Natuurlijk worden jullie beloond met iets lekkers als jullie dit avontuur tot een goed einde weten te brengen! Klik HIER voor meer info en meld jullie direct aan.

Sinterklaas Ontbijt

Thuis bezorgd

Genieten van een uitgebreid ontbijt maar niet vroeg de veren uit? Geen probleem, Sint en Piet zijn in het land en zij zijn échte vroege vogels. Sint is de komende weken elke weekenddag midden in de nacht te vinden in de keuken van Landgoed Kasteel Limbricht. Hier zal hij samen met de chef de lekkerste broodjes bakken en eitjes koken. Bezorgpiet komt vervolgens naar jullie thuis gesneld zodat jullie de dag goed kunnen beginnen! Jullie ontbijt reserveren? Bekijk HIER het hele menu en reserveer direct.

Sinterklaas High-Tea

Unieke High-tea voor jong en oud

Een nieuw, verrassend maar vooral lekker concept bedacht door Sint en het keukenteam van Kasteel Limbricht: ''de Sinterklaas High tea''. Met onder andere parfait, pepernoten mousse en pannenkoek gevuld met Speculoos heeft u alle ingrediënten in huis voor een heerlijk middagje. Bekijk HIER de complete invulling en reserveer direct.

Borrelen

heerlijk avondje borrelen

Het heerlijke avondje vieren we dit jaar thuis. Als de kinderen naar bed zijn zal het feest dit jaar niet stoppen! Trakteer uzelf op een heerlijk borrelpakket van Landgoed Kasteel Limbricht en maak er een gezellige avond van! Bekijk HIER de complete invulling en reserveer direct.