046 451 4444
Menu

Boogschieten

in Limburg

 

Boogschieten

Wanneer u op een historische locatie bent, zoals in een kasteel, dan is het leuk om een activiteit te doen, die ze in het verleden ook al beoefenden. Daarom kunt u bij Kasteel Limbricht deelnemen aan een leuke boogschieten workshop. Het is een spannende activiteit voor tijdens een bedrijfsuitje, sportdag, vrijgezellenfeest of familiedag! Boogschieten vergt opperste concentratie en volledige focus, want iedereen wil natuurlijk de roos raken en winnen. Deze activiteit duurt +/- een uur en is te boeken vanaf 10 personen voor € 17.95. Wanneer u ergens wilt boogschieten in Limburg, dan is Kasteel Limbricht dus een schot in de roos.

€17,95 p.p.

BOEK NU >

Zo ziet onze boogschieten activiteit uit

Bij ons leert u de kunst van het boogschieten onder begeleiding van ervaren instructeurs. De workshop begint met een introductie, waarna de basisprincipes en veiligheidstechnieken u worden uitgelegd. Hierna krijgen de deelnemers de kans om hun vaardigheden te oefenen op de speciaal daarvoor ingerichte schietbanen. Na een paar oefenrondes houden we als laatste een toernooitje om te kijken wie zichzelf de nieuwe Robin Hood mag noemen. Met behulp van professionele handbogen en carbon pijlen kunt u uw precisie en concentratie aanscherpen, terwijl u geniet van de natuurlijke en historische ambiance die het kasteel te bieden heeft.

Boogschieten combineren met een ander uitje

Staan kennismaking en teambuilding centraal? Of heeft u speciale en originele ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en stellen graag een programma op maat voor u samen. Een combinatie van meerdere groepsactiviteiten is uiteraard ook mogelijk. Alle activiteiten zijn na afloop perfect te combineren met een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Wat dacht u van de combinatie steppen samen met boogschieten en borrelen in het Proeflokaal? Heeft u specifieke wensen of een activiteit in gedachten die er niet tussen staat? Neem contact met ons op voor een voorstel op maat!

Groepsactiviteiten en workshops

Naast een pijl-en-boog schieten uitje hebben we ook andere interessante groepsactiviteiten en workshops in ons aanbod. Bij ons kunt u lekker met de auto of step op pad door de geschiedenisrijke omgeving van Limburg, terwijl onze proeverijen u meer leren over verschillende soorten thee, biertjes en wijnen. Verder kunt u een rondleiding volgen door ons kasteel met een gids of middels een historische podcast. Of houdt een interessante quiz met uw genootschap. Ook kunt u bij ons de volgende workshops volgen:

  • Percussie-instrument bespelen
  • Zwaardvechten
  • Grillen
  • Casino
  • Dansen

Boogschieten voor uw feestavond

Kasteel Limbricht staat ook bekend als een bijzondere feestlocatie. U kunt dus ook na uw workshop handboogschieten ervoor kiezen om een feestavond in ons kasteel te houden. Of het nu is voor een zakelijk event, een verjaardag of een jubileum; met uw eigen eventplanner stelt u een feest op maat op. We hebben indoor en outdoor opties te huur en kunnen zowel kleine als grote gezelschappen tot wel 2500 man huisvesten.

Handboogschieten in Limburg bij Kasteel Limbricht

Heeft u altijd al eens boogschieten willen leren? Dan geeft Kasteel Limbricht u nu de kans om die droom te verwezenlijken. Ons boogschieten uitje is een speciale activiteit die de charme van een historische setting combineert met de opwinding van een uitdagende sport. Of u nu een liefhebber bent van geschiedenis, een sportieve uitdaging zoekt of gewoon op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit, bij Kasteel Limbricht bent u aan het juiste adres. De serene omgeving en de deskundige begeleiding zorgen ervoor dat iedereen, van jong tot oud, een geweldige tijd heeft. Sluit uw dag af met een wandeling door de prachtige omgeving van het kasteel of geniet van een drankje in de brasserie.

Boek nu

UW groepsactiviteit

Staan kennismaking en teambuilding centraal? Of heeft u speciale en originele ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en stellen graag een programma op maat voor u samen. Een combinatie van meerdere groepsactiviteiten is uiteraard ook mogelijk. Alle activiteiten zijn na afloop perfect te combineren met een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Wat dacht u van de combinatie bowlen en sharing diner of boogschieten en borrelen in het Proeflokaal? Heeft u specifieke wensen of een activiteit in gedachten die er niet tussen staat? Neem contact met ons op voor een voorstel op maat!

VRAAG OFFERTE AAN > VRAAG OF OPMERKING >