046 451 4444
Menu

Aspergelunchconcert

21 april

Aspergelunchconcert

21 april

Op 21 april wordt Kasteel Limbricht en haar omgeving de betoverende locatie voor het Aspergelunchconcert. Te midden van de historische pracht van het kasteel en het charmante Salviuskerkje brengt Ensemble Cochlea een meeslepende melange van laat-romantische Franse klanken en licht Argentijnse muziek. Geniet van een complete ervaring met een smaakvolle aspergelunch met bijpassende wijnen, een feestelijke ontvangst met prosecco, en koffie om de muzikale reis perfect af te sluiten.

Een unieke samensmelting van gastronomie en muziek, te midden van historische pracht!

€39,50 p.p.

Exclusief €0,79 administratiekosten.

Prijs is inclusief het concert, lunch en dranken!

reserveren >

Programma

11:00 uur Ontvangst op binnenplaats Kasteel Limbricht met een prosecco en een hapje

11:30 uur Vertrek naar Salviuskerkje

11:45 uur Concert deel 1

12.15 uur Vertrek naar lunchlocatie

12.30 uur Lunch

13.15 uur Vertrek naar Salviuskerkje

13.30 uur Concert deel 2

14.00 uur Vertrek naar binnenplein Kasteel Limbricht

14:15 uur Koffie ter afsluiting

reserveren >

Ensemble Cochlea

De vier musici genoten hun opleiding hoofdzakelijk aan het conservatorium van Maastricht. Pianiste Peggy Smeets en fluitiste Astrid Handels kennen elkaar al sinds hun studie aan het conservatorium Maastricht. Vele gezamenlijke concerten resulteerde in een onvoorwaardelijke vriendschap. Vriendschap en (oud)-collega’s is ook hetgeen het huidige Cochlea met aanvulling van hoornist Loek Paulissen en saxofoniste Yvonne Verwijlen verbindt.
Tijdens de Corona-pandemie, toen de artistieke nood hoog was, stuitten zij op een aantal pareltjes van kamermuziek voor deze ongebruikelijke combinaties, hetgeen resulteerde in dit gevarieerd programma van Laat-Romantisch Franse, tot licht Argentijnse muziek. Uitgevoerd worden werken van o.a. Koechlin, Bonis, Piazolla, Poulenc en Peterson.

reserveren >

Aanmelden

Klik op onderstaande link om te reserveren

reserveren >