Bedrijfsfeest Limburg - Landgoed Kasteel Limburg.

Bedrijfsfeest op uniek landgoed in Limburg

Heeft uw bedrijf binnenkort iets te vieren? Bijvoorbeeld een jubileum, presentatie of andere feestelijke gelegenheid? Of wilt u graag een uitje organiseren voor uw werknemers, maar heeft u nog niet de juiste locatie gevonden voor het feest? Kies dan voor onze unieke en sfeervolle locatie voor uw bedrijfsfeest in Limburg. Het landgoed, gelegen in Limbricht, beschikt over alle voorzieningen voor een uniek bedrijfsfeest. Daarnaast is het kasteel goed bereikbaar (5 minuten vanaf de A2, afslag Born). In de voorburcht van het landgoed zijn 8 verschillende feestzalen gevestigd. Verder biedt de voorburcht onderdak aan een restaurant & brasserie en diverse groepsactiviteiten. Tijdens het bedrijfsfeest in Limburg kunt u ook gebruik maken van deze faciliteiten. Laat uw gasten bijvoorbeeld bowlen op de bowlingbaan in ridderthema of biedt een workshop grillen aan tijdens uw bedrijfsfeest op de meest sfeervolle locatie van Limburg.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Organiseer een bedrijfsfeest in Limburg al vanaf 10 personen

Een bedrijfsfeest op ons landgoed in Limburg kan al worden georganiseerd vanaf 10 personen. Met 8 verschillende feestzalen is er voor ieder gezelschap een geschikte zaal. De zalen zijn zeer sfeervol en hebben een authentieke en stijlvolle uitstraling. De zalen bevinden zich in de voorburcht van het landgoed. Bekijk de fotogalerij voor een sfeerimpressie van onze zalen. De feestzalen zijn multifunctioneel inzetbaar! Diner, theater, presentatie of feestavond met livemuziek zijn enkele voorbeelden waarvoor de zalen gebruikt worden. De zalen zijn schakelbaar, waardoor deze ook geschikt zijn voor grote gezelschappen. Het is daardoor mogelijk om bedrijfsfeesten tot wel +1000 personen te geven op ons prachtige landgoed in Limburg.

Verzorgd van A tot Z

In overleg met uw persoonlijke eventmanager wordt een totaalpakket samengesteld voor uw bedrijfsfeest in Limburg. U geeft uw wensen door op het gebied van activiteiten, catering, thema en overige invulling van de avond. Onze eventspecialist zal zorg dragen voor de gehele organisatie én uitvoering van uw bedrijfsfeest in Limburg.