Bedrijfsfeest voor 500 personen | Landgoed Kasteel Limbricht

Bedrijfsfeest voor 500 personen op een prachtig landgoed

Uw bedrijf van 500 personen binnenkort iets te vieren? Organiseer een uniek bedrijfsbedrijfsfeest voor 500 personen op ons sfeervolle landgoed. Het landgoed heeft meer dan voldoende capaciteit om een bedrijfsfeest voor 500 personen te verzorgen. Het landgoed biedt plaats aan groepen van 10 tot wel 1500 personen! Via een loopbrug over de kasteelgracht komt u op de binnenplaats van het imposante landgoed terecht. De mooie binnenplaats, die uitzicht biedt op de hoofdburcht, wordt ook gebruikt als evenemententerrein. Deze binnenplaats wordt omringt door de kasteelgracht en de voorburcht van het kasteel. Landgoed kasteel Limbricht beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen op loopafstand en is met 5 minuten rijtijd vanaf de A2 (afslag Born) tevens zeer goed te bereiken.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Alles geregeld door uw persoonlijke eventmanager

Geen omkijken naar de organisatie én uitvoering van uw bedrijfsfeest voor 500 personen? Onze eventmanagers en het gehele team van Landgoed Kasteel Limbricht ontzorgt u volledig. Doordat ieder event een persoonlijke eventmanager krijgt, heeft u één aanspreekpunt voor uw bedrijfsfeest met 500 personen. Onze eigen keuken kan uw gasten voorzien van overheerlijke amuses tot complete buffetten. Het aanbod wordt geheel afgestemd op uw wensen en behoeftes. Uiteraard houden wij ook rekening met eventuele dieetwensen en allergieën van uw gasten.

Evenementenlocatie de voorburcht

De voorburcht biedt naast twee eetgelegenheden en diverse groepsactiviteiten ook onderdak aan 8 verschillende feestzalen. Bij een bedrijfsfeest voor 500 personen kunnen ook meerdere feestzalen gecombineerd gebruikt worden. De zalen zijn schakelbaar en wij kunnen diverse opstellingen creëren zoals een theater- of dineropstelling ingedeeld worden. Hiernaast staan wij ook in nauw contact met bands en DJ’s die voor muziek zorgen, maar heeft u zelf suggesties staan wij hier natuurlijk graag voor open! Ook de binnenplaats kan worden ingezet voor een bedrijfsfeest voor 500 personen.