046 451 4444
Menu

Bedrijfsfeest

Op een unieke locatie voor 500 personen

Bedrijfsuitje

VOOR 500 PERSONEN

Landgoed Kasteel Limbricht is een unieke locatie die geschikt is voor een bedrijfsfeest voor 500 personen. Het sfeervolle landgoed heeft al vele evenementen mogen verzorgen. Bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, theatervoorstellingen, zakelijke diners en vergaderingen zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Het gros van de bedrijfsfeesten voor 500 personen wordt georganiseerd in een van de sfeervolle feestzalen in de voorburcht. De voorburcht beschikt over verschillende feestzalen, die schakelbaar zijn en daarom geschikt voor een bedrijfsfeest met 500 personen, maar ook voor bedrijfsfeesten van meer dan 1000 personen! De historische uitstraling van het landgoed is bij alle feestzalen behouden. Toch zijn deze voorzien van alle moderne gemakken zoals gratis WiFi, beamer + projectiescherm en licht & geluid. In samenwerking met ons dochterbedrijf Entertrain Events kunnen wij ook bijvoorbeeld een bepaald thema koppelen aan uw bedrijfsfeest voor 500 personen.

 

Alles voor uw event

Of heeft u speciale en originele ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en stellen graag een programma op maat voor u samen.

Sfeerimpressie

Kom kennis maken

Maak een afspraak

Onder het motto ‘zien is geloven’ nodigen wij u van harte uit om onze locatie met eigen ogen te komen bekijken! Wij geven u met plezier en vrijblijvend een rondleiding op ons landgoed en wisselen aansluitend graag met u van gedachten hoe al uw wensen en ideeën in te passen in een evenement om nooit te vergeten.