046 451 4444
Menu

Bedrijfsfeest

Op een unieke locatie

Zakelijk evenement

Op een unieke locatie

Organiseert u binnenkort een bedrijfspresentatie, personeelsfeest, seminar, vergadering of relatiedag? Boek onze unieke en inspirerende locatie voor uw zakelijke event! Landgoed Kasteel Limbricht is goed bereikbaar en beschikt over meerdere multifunctionele ruimtes. Alle ruimtes zijn zowel los als in combinatie te gebruiken. Ontvangst met een kopje koffie of thee en vervolgens gebruik maken van een van de zalen als vergaderlocatie? Of bent u op zoek naar een locatie om uw complete personeelsfeest te organiseren? Het is ook mogelijk om onze volledige locatie af te huren. U zult versteld staan van de uitgebreide mogelijkheden en het uiteindelijke totaalconcept dat wij, in samenwerking met Entertrain Events, bieden!

Alles voor uw event

Of heeft u speciale en originele ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en stellen graag een programma op maat voor u samen.

Sfeerimpressie

Kom kennis maken

Maak een afspraak

Onder het motto ‘zien is geloven’ nodigen wij u van harte uit om onze locatie met eigen ogen te komen bekijken! Wij geven u met plezier en vrijblijvend een rondleiding op ons landgoed en wisselen aansluitend graag met u van gedachten hoe al uw wensen en ideeën in te passen in een evenement om nooit te vergeten.