046 451 4444
Menu

Sluit het jaar samen af

Op een unieke locatie

Eindjaarsevent

Verdienen uw medewerkers het ook meer dan ooit om even in de watten gelegd te worden?

Wij bieden u onderstaande invulling voor een compleet verzorgde en sfeervolle avond waar uw medewerkers aan niets zullen ontkomen! Geniet van een avond vol heerlijke lekkernijen van o.a. onze barbecue of uit een van de foodtrucks, onder het genot van een biertje uit onze eigen brouwerij of neem plaats bij het kampvuur met een Glühwein om eindelijk weer eens écht met elkaar bij te kletsen. Wij kijken er naar uit om u, samen met uw collega’s, te verwelkomen op het kasteel in de meest magische tijd van het jaar!

Een geslaagde jaar afsluiting

Geniet samen met uw collega’s van een compleet verzorgde avond uit

Vanaf 17.00/18.00 uur wordt u hartelijk ontvangen bij Landgoed Kasteel Limbricht. De binnenplaats van Landgoed Kasteel Limbricht is sfeervol aangekleed, volledig passend bij de tijd van het jaar. De geur van knisperend haardvuur, een heerlijke barbecue geur en onze gastvrije medewerkers zorgen voor een warm welkom. Bij binnenkomst serveren wij een huisgemaakte Glühwein. Gedurende de avond kunt u op de binnenplaats onbeperkt genieten van diverse
heerlijkheden;

  • Winter Barbecue

Vanuit het paviljoen te midden op het binnenplein bereiden wij de meest heerlijke winterse gerechten van de barbecue. Een broodje curryworst, altijd lekker! Ook voor een wildzwijn burger bent u hier aan het juiste adres!

  • Funky Frieten

Onze ondertussen bekende Funky Frites! Gaat u voor een topping van Limburgs zuurvlees, Pulled Pork of liever Champignon truffel? Ga dan langs bij onze Funky Frites Foodtruck.

  • Limburgse Stoofpotjes

Bij deze foodtruck serveren wij enkele traditionele heerlijkheden. Werrem sjink, een kippenpasteitje of champignon ragout. Voor ieder wat wils. Uiteraard geserveerd met huisgebakken brood en diverse dips.

  • Divers entertainment

De Christmas DJ zal zorgen voor passende hits gedurende de avond. Ook zal een unieke Photo Spot waar uw collega’s de leukste plaatjes kunnen schieten niet ontbreken. Tevens zorgen wij voor enkele échte Hollandse spellen zoals een sjoelhoek en nagelen.

Proef

De Sfeer

Winterse drankjes

Geniet ondertussen van een Salviusbiertje gebrouwen in eigen brouwerij, warme appelpunch, Jägerthee, Glühwein of een glaasje Italiaanse wijn en neem plaats bij het kampvuur.

Corona?

Op dit moment lijkt het erop dat het tonen van een geldige QR-code in de Coronacheckapp verplicht zal zijn. Bang dat er meer niet mag? Wij hanteren zeer soepele annuleringsvoorwaarde.

Feestelijke afsluiting

Kies ervoor om de avond binnen voort te zetten in een van de historische zalen, onze DJ zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan! Een compleet verzorgde feestelijke setting inclusief verlichting en kerstdecoratie.

Feesten

op een unieke locatie

Invulling en prijzen >

Wij hebben een prijsindicatie voor u opgesteld, dit bevat alle bovengenoemde zaken. Zie onderstaand; Mocht u vragen hebben naar aanleiding van bovenstaand, of wilt u deze avond voor u en uw collega’s vastleggen? Vul dan snel het formulier in en wij maken er samen met u een magische avond van.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.