046 451 4444
Menu

Kerstborrel

Op een unieke locatie

Kerstborrel

Van a tot z geregeld

Organiseert u binnenkort een kerstborrel of eindejaarsuitje? Landgoed Kasteel Limbricht verandert dit najaar in een sprookjesachtige locatie voor kerstborrels, eindejaarsuitjes en nieuwjaarsborrels! Het landgoed is goed bereikbaar en beschikt over meerdere multifunctionele ruimtes. Alle ruimtes zijn zowel los als in combinatie te gebruiken. U zult versteld staan van de uitgebreide mogelijkheden en het uiteindelijke totaalconcept dat wij, in samenwerking met Entertrain Events, bieden! Een feest op Kasteel Limbricht is perfect te combineren met een rondleiding door het kasteel, een uurtje bowlen, een van de vele workshops of een korte wandeling door de natuurrijke omgeving.

 

Alles voor het leukste feestje

Of heeft u speciale en originele ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en stellen graag een programma op maat voor u samen.

Plan een afspraak

Kom kennismaken

Onder het motto ‘zien is geloven’ nodigen wij u van harte uit om Landgoed Kasteel Limbricht met eigen ogen te komen bekijken! Wij geven u met plezier en vrijblijvend een rondleiding op ons landgoed en wisselen aansluitend graag met u van gedachten hoe al uw wensen en ideeën.