Uw personeelsfeest op een unieke locatie | Landgoed kasteel Limbricht

Uw personeelsfeest op een unieke locatie

Er is geen betere manier om uw personeel te bedanken voor hun inzet dan het organiseren van een personeelsfeest. Maak uw personeelsfeest bijzonder door te kiezen voor een unieke locatie. Landgoed kasteel Limbricht is een bijzondere locatie met een zeer sfeervolle ambiance. Met slechts 5 minuten van de A2 (afslag Born) is het landgoed tevens prima te bereiken. Het landgoed beschikt over verschillende sfeervolle zalen, restaurants en een prachtige binnenplaats met uitzicht over de hoofdburcht. Het gehele terrein wordt omringt door een historische gracht. Kasteel Limbricht beschikt over alle middelen om uw personeelsfeest tot een onvergetelijke dag te maken.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Voeg een culinair vleugje toe aan uw personeelsfeest.

Leg uw personeel extra in de watten tijdens het personeelsfeest met overheerlijke gerechten. Alle gerechten worden vers bereid met uitsluitend lokale producten. Kies bijvoorbeeld voor het sharing diner, waarbij kleine gerechtjes worden geserveerd om gezellig samen te delen. Liever geen uitgebreide catering? Dan verzorgen wij graag kleine amuses en borrelhapjes. Uw wens is onze leidraad! Onze eventspecialisten geven u graag meer informatie over de eindeloze mogelijkheden.

Tip! Leuke groepsactiviteiten op het landgoed

Breidt uw personeelsfeest uit met leuke groepsactiviteiten op ons landgoed. Een percussieworkshop, traditionele Limburgse vlaai bakken, een workshop grillen en nog veel meer! Ook leuk tijdens een personeelsfeest is een potje bowlen. Dat kan op onze bowlingbaan geheel in de sferen van het kasteel. De bowlingbaan is gevestigd in de voorburcht van het landgoed.

Voor de fijnproevers tijdens een personeelsfeest biedt Kasteel Limbricht bier- en wijnproeverijen aan. Kom alles te weten over de verschillend smaken en oorsprong van de betreffende drankjes. Alle groepsactiviteiten vind u hier


Kasteel Limbricht regelt alles

Kasteel Limbricht regelt uw personeelsfeest van A tot Z. Nadat onze eventspecialist uw wensen heeft geïnventariseerd zal deze u een passend voorstel doen toekomen. Naar aanleiding van dit voorstel volgt verder contact. Kasteel Limbricht heeft de mogelijkheid om gezelschappen tot wel 1500 mensen te ontvangen.