046 451 4444
Menu

Sinterklaas Ontbijt

Bezorgt door een échte Piet!

Dat is nog eens lekker wakker worden...

Staat er dit weekend ook bij ú een piet aan de Deur?

Het Sinterklaas-ontbijt van Kasteel Limbricht: een cadeautje voor het héle gezin! Want papa en mama; natuurlijk staan met de feestdagen de kinderen op één, maar in deze drukke tijd mogen jullie af en toe ook wel een beetje aan jullie zelf denken 😉 Los daarvan gaan de kinderen dit ook geweldig vinden, want onze ontbijtjes worden door een échte piet bezorgd!

Sint en Piet zijn weer in het land en het zijn échte vroege vogels. Daar kunt u van profiteren! Sint staat deze Sinterklaasperiode namelijk met zijn keukenpieten elke weekenddag midden in de nacht op om in de keuken van Landgoed Kasteel Limbricht broodjes te bakken en eitjes te koken! De bezorgpiet komt jullie ontbijtje vervolgens gratis bezorgen op het door jullie gewenste tijdstip! Omdat Ozosnel nog geen navigatie heeft, bezorgen we in eerste instantie binnen een straal van 25km rondom het Kasteel. En omdat het voor Piet alweer een jaar geleden is dat hij hier in de buurt is geweest, kan het zo zijn dat hij een halfuurtje eerder of later arriveert dan het door u opgegeven tijdstip. Maar dan kan het feest beginnen, lekker op bed met het hele gezin!

Het Sinterklaas Ontbijt-PAKKET:

🥖 Diverse versgebakken broodjes o.a. croissantjes, kaiser broodjes en waldkorn

🧈 Ruim assortiment beleg (hartig & zoet)

🍳 Gekookt eitje

🌭 Mini worstenbroodje

🍢 Spiesjes van pannenkoek gevuld met Speculoos

🍇 Yoghurt met fruit en speculaas crumble

🎎 Speculaas

🍬 Strooigoed

Volwassenen € 19,50 p.p.

Kids: € 9,50 p.p.

Bestel dit familieontbijt via onderstaand formulier (het is niet mogelijk om het ontbijt enkel voor de kids te reserveren)

Reserveren

Reserveren is helaas niet meer mogelijk