046 451 4444
Menu

Trouwen

Op een landgoed

Hoofdburcht

Geniet in besloten gezelschap van het schitterende uitzicht van onze hoofdburcht en vier een bijzondere dag met iedereen die je dierbaar is!

kasteel

Droomt u van trouwen in een écht kasteel en wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Landgoed Kasteel Limbricht? Kom een kijkje bij ons nemen!
046 451 4444

groot en klein

Landgoed Kasteel Limbricht is uitermate geschikt als trouwlocatie voor grote én kleine groepen gasten. Zowel binnen als buiten vindt u prachtige decors voor uw speciale dag.

Alles is mogelijk

De ontvangst, de toost, de receptie, de fotoshoot, het diner en een knallend eindfeest ter afsluiting; alles is mogelijk op ons eigen landgoed. Wel zo praktisch én overzichtelijk!

Ontdek

De prachtige trouwlocatie

Bent up zoek naar een bijzondere landgoed trouwlocatie in Limburg? In dat geval is Landgoed Kasteel Limbricht de perfecte locatie voor u! Het historische Landgoed dateert uit de 11e eeuw en het naastgelegen Salvius kerkje staat zelfs in de top-100 van Nederlandse monumenten. Op deze pagina kunt u de volledige geschiedenis van het Landgoed Kasteel Limbricht ontdekken. De trouwceremonie en het trouwfeest kan in verschillende zalen en ruimtes binnen het landgoed worden voltrokken. Zo kunt u bijvoorbeeld trouwen in de hoofdburcht en het trouwfeest houden op het voorplein van de burcht, voorzien van een schitterend uitzicht.

 

  • Garantie op een perfecte bruiloft

Alle voordelen op een rijtje:

  • Complete trouwdag op één locatie
  • Diverse ruimtes indoor & outdoor
  • Zowel grote als kleine gezelschappen
  • Eigen persoonlijke weddingplanner
  • Catering op maat
  • Privéruimte voor het bruidspaar
  • 5 minuten van A2 / A73 en parkeren op loopafstand
  • +100 bruidsparen gingen jullie voor

Trouwen

Alle mogelijkheden

Van het vooraf organiseren tot aan het ja-woord, van borrelen tot receptie en van een privé diner in ons restaurant tot een onvergetelijk feest. Uw huwelijksdag viert u van begin tot eind op Landgoed Kasteel Limbricht. Geen onnodige stress of reistijd; door de diversiteit aan zalen en ruimtes is Kasteel Limbricht zowel geschikt voor grote als kleine gezelschappen en maakt de locatie de hele dag indruk op u en al uw gasten. Landgoed Kasteel Limbricht biedt zowel een kasteel als een hoofdbrucht aan voor op maat gemaakte trouwerijen.
Op basis van uw specifieke wensen, organiseert ons team dé perfecte trouwdag voor u. Maak uw afspraak via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via +31 46 451 4444. Onze weddingplanner staat te allen tijde voor u klaar!

“Unieke locatie voor een bruiloft waar wij veel van onze wensen welke niet standaard waren hebben kunnen verwezenlijken. Service en kwaliteit van eten was uitstekend.”
Facebook recensie

Frances Versteegen
Event Manager

Vraag

NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Bent u bezig met de voorbereidingen voor úw speciale dag? Laat u inspireren door de mogelijkheden van onze locatie en kom vrijblijvend eens bij ons kijken! Wij houden ervan om u te inspireren met voorbeelden en denken graag met u mee hoe ook van úw dag, een dag te maken om nooit te vergeten!