046 451 4444
Menu

Trouwlocatie in Limburg

Trouwlocatie

Geniet in besloten gezelschap van het schitterende uitzicht van onze hoofdburcht en vier een bijzondere dag met iedereen die jullie dierbaar is!

kasteel

Droomt u van trouwen in een écht kasteel en wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Landgoed Kasteel Limbricht? Kom een kijkje bij ons nemen!
046 451 4444

groot en klein

Landgoed Kasteel Limbricht is uitermate geschikt als trouwlocatie voor grote én kleine groepen gasten. Zowel binnen als buiten vindt u prachtige decors voor uw speciale dag.

Alles is mogelijk

De ontvangst, de toost, de receptie, de fotoshoot, het diner en een knallend eindfeest ter afsluiting; alles is mogelijk op ons eigen landgoed. Wel zo praktisch én overzichtelijk!

Een unieke trouwlocatie in Limburg

 

De provincie Limburg is uniek. U vindt er prachtige landschappen, historische kastelen en karakteristieke huizen. Het is daarom niet verwonderlijk dat er vele unieke trouwlocaties in Limburg zijn. Bent u ook op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Limburg? Waarom kiest u dan niet voor Landgoed Kasteel Limbricht? Bij ons geniet u van verscheidene historische zalen en ruimtes indoor of een prachtige outdoor locatie op onze binnenplaats met uitzicht op het omliggende landgoed. Door onze diverse zalen kunnen wij zowel grote als kleine gezelschappen herbergen. Trouwen in Limburg was nog nooit zo perfect als op onze officiële trouwlocatie.

Kasteel Limbricht als uw unieke trouwlocatie

Landgoed Kasteel Limbricht ligt aan de rand van het dorpje Limbricht, dat zich bevindt in de gemeente Sittard-Geleen. Het kasteelcomplex wordt omringd door brede grachten en een nabijgelegen bos, waardoor u bij ons op rustieke wijze te midden van de natuur en geschiedenis kunt trouwen. Kasteel Limbricht is niet voor niets een officiële trouwlocatie in Limburg. Maak uw afspraak met onze weddingplanner via het contactformulier of bel naar +31 46 451 4444. Samen met u creëren we de perfecte trouwdag op onze unieke trouwlocatie.

Waarom Kasteel Limbricht als trouwlocatie?

Uw huwelijk wordt van aanvang tot afsluiting gevierd op Landgoed Kasteel Limbricht. Geen gehaast of gereis tussendoor; bij Kasteel Limbricht houdt u uw huwelijksfeest op één enkele locatie. Kasteel Limbricht verwelkomt u met zijn betoverende zalen en buitenruimtes, geschikt voor zowel intieme samenkomsten van kleine gezelschappen en grootse festiviteiten voor grote groepen huwelijksgasten. Onze ervaren weddingplanner organiseert uw bruiloft tot in de kleinste details, volledig afgestemd op uw eigen voorkeuren en verlangens. Bovendien is onze locatie uitstekend bereikbaar voor uw gasten, dankzij de nabijheid van de A2/A73 en voldoende gratis parkeergelegenheid op loopafstand.

Meer dan een unieke trouwlocatie in Zuid-Limburg

Kasteel Limbricht is meer dan alleen een unieke trouwlocatie in Limburg. Naast het vieren van de liefde, bieden we ook een scala aan mogelijkheden voor (zakelijke) evenementen, vergaderingen en groepsactiviteiten. We hebben ruimte voor circa 2500 personen in onze historische zalen en ruimtes. We houden alles in eigen beheer, waarbij u de organisatie van het event uit handen kunt geven aan uw eigen eventplanner. Hierdoor wordt ook het hele evenement op maat gemaakt, waardoor u workshops en activiteiten makkelijk kunt combineren. Ontdek nu alle mogelijkheden zelf en neem contact met ons op.

Uw huwelijksnacht vieren bij ons

Overnachten 

Na zo’n mooie doch enerverende dag als uw trouwdag heeft u, net als gasten die niet uit de regio komen waarschijnlijk geen zin meer om naar huis te rijden. Bij Kasteel Limbricht bieden we echter ook ruime en comfortabele B&B’s aan als bruidssuites, waardoor u in alle rust en te midden van de natuur uw huwelijksnacht kunt doorbrengen. ’s Morgens wordt uw eerste dag getrouwd gevierd met een heerlijk ontbijt.

“Unieke locatie voor een bruiloft waar wij veel van onze wensen welke niet standaard waren hebben kunnen verwezenlijken. Service en kwaliteit van eten was uitstekend.”
Facebook recensie

Frances Versteegen
Weddingplanner

Vraag

NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Bent u bezig met de voorbereidingen voor úw speciale dag? Laat u inspireren door de mogelijkheden van onze locatie en kom vrijblijvend eens bij ons kijken! Wij houden ervan om u te inspireren met voorbeelden en denken graag met u mee hoe wij ook van uw dag, een dag kunnen maken om nooit te vergeten!