Romantische trouwlocatie in Limburg | Landgoed Kasteel Limbricht

De perfecte dag op een unieke locatie

Bekijk de rest van de bruiloft foto's
Mandy Pernot van Ewijk
Facebook recensie

"4 weken geleden zijn wij getrouwd op deze prachtige locatie! Alles was goed geregeld, mooi versierd,en het eten was heerlijk! Mede dankzij jullie hebben wij een geweldige dag gehad.."

Jorien Somers - Thissen
Facebook recensie

"Het feest van onze bruiloft hier gevierd. Top geregeld, super mooi versierd en geweldige service! Lekker hapjes tussendoor en deze ook nog leuk geserveerd. Mede dankzij jullie een geweldige dag gehad!"


Trouwen in de hoofdburcht

Uw huwelijk kan in verschillende zalen & ruimtes worden voltrokken. Trouw bijvoorbeeld in de schitterende trouwzaal in de hoofdburcht, die onlangs volledig is gerenoveerd. Vervolgens kunt u gezellig borrelen met uw genodigden op het voorplein van de burcht. Zo geniet u in besloten gezelschap van een schitterend uitzicht. Een bijzondere trouwlocatie om een bijzondere dag te vieren!

Van het vooraf organiseren tot aan het ja-woord, van borrelen tot receptie en van een privé diner in ons restaurant tot een onvergetelijk feest. Uw huwelijksdag viert u van begin tot eind in Kasteel Limbricht. Geen onnodige stress of reistijd op de mooiste dag van uw leven. Door de diversiteit aan zalen en ruimtes is Kasteel Limbricht zowel geschikt voor grote als kleine gezelschappen en maakt de locatie de hele dag indruk op u en al uw gasten.

Oneindig veel mogelijkheden

Kiest u voor een toost met een taart van drie lagen in het restaurant of start u gelijk met een receptie voor al uw genodigden? Vooraf ongedwongen borrelen of een uitbundige toost op het binnenhof met witte duiven die u laat wegvliegen? Vier het groots! Start uw bruiloft met een onvergetelijke fotoshoot voor uw prachtige huwelijksauto. Geniet erna samen van een driegangendiner in het restaurant of een van de andere zalen. Voor het avondprogramma zijn ook tal van mogelijkheden. Of u nu een spetterend feest wilt in een van de prachtige zalen of liever een receptie waar u met uw gasten rustig kunt borrelen. Kies Landgoed Kasteel Limbricht als huwelijkslocatie! Hier staan al uw wensen centraal en is alles mogelijk.


Bijzondere trouwlocatie voor grote en kleine gezelschappen

Onze romantische trouwlocatie is perfect geschikt voor grote én kleine gezelschappen. Het kasteel is namelijk voorzien van verschillende trouwzalen en het biedt in totaal plaats aan gezelschappen tot over de 1000 personen. De Graetheidezaal, Ridderzaal en de Lembourgh zaal zijn enkele voorbeelden van de zalen in Kasteel Limbricht. Zo kunt u bij Kasteel Limbricht groots uitpakken en een enorm knallend trouwfeest houden of juist in een kleine, intieme setting uw belangrijkste dag vieren. De keuze voor een specifieke zaal wordt natuurlijk bepaald op basis van de grootte van uw trouwfeest en uw persoonlijke wensen. Dit kunt u tijdens een persoonlijke rondleiding in alle rust bespreken met onze weddingplanners. In onze fotogalerij kunt u alvast een blik werpen op de verschillende zalen, ruimtes en pleinen van Kasteel Limbricht.

Trouwen in een kasteel

Droomt u van trouwen in een écht kasteel en wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Landgoed Kasteel Limbricht? In dat geval nodigen wij u graag uit voor een rondleiding en een geheel vrijblijvende afspraak. U zult al gauw betoverd raken door de schitterende locatie, prachtige omgeving en de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Maak uw afspraak via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via +31 46 451 4444. Onze weddingplanner staat te allen tijde voor u klaar!

Wij organiseren graag, op basis van uw specifieke wensen, dé perfecte trouwdag. Het team van Landgoed Kasteel Limbricht maakt uw bruiloft tot een onvergetelijke dag!

Foto's onder anderen gemaakt door Marischa's Fotografie