046 451 4444
Menu

Teambuilding in Limburg

op een unieke locatie

Teambuilding in Limburg

Als het gaat om het opbouwen van een hecht en efficiënt team, is teambuilding een essentiële component. Teambuildingactiviteiten bieden niet alleen een kans voor medewerkers om elkaar beter te leren kennen, maar ze kunnen ook de samenwerking, communicatie en het vertrouwen binnen een team verbeteren. Wilt u een dagje teambuilding organiseren op een unieke locatie in Limburg? Dan bent u bij Kasteel Limbricht aan het goede adres. Met onze prachtige locatie in een natuurrijke omgeving kunnen wij ook meerdere outdoor teambuilding activiteiten aanbieden, zoals boogschieten en een auto rally.

 

Teambuilding activiteiten

Wij bieden mogelijkheden voor kleine gezelschappen, maar zeker ook voor grote gezelschappen. Stel uw eigen teambuildingsdag op aan de hand van deze activiteiten:

Groeps-
activiteiten op maat

Bij Kasteel Limbricht bieden we maatwerk voor een onvergetelijke teambuildingservaring. Ons historische kasteel, gelegen in een prachtige groene omgeving, biedt de perfecte setting voor een dag vol samenwerking, plezier en groei. Of het nu gaat om uitdagende teambuildingactiviteiten, workshops gericht op communicatie en leiderschap of gewoon ontspannen in ons eigen kasteelrestaurant, wij zorgen ervoor dat uw dag precies aan uw wensen en uw budget voldoet.

Teambuilding voor grote groepen

Wanneer u voor uw grote bedrijf een teambuildingsdag wilt organiseren, dan zult u vaker horen dat er geen ruimte beschikbaar is voor zo’n groot gezelschap. Niet bij Kasteel Limbricht! Wij kunnen voor maar liefst 1500 personen een dag vol leuke groepsactiviteiten regelen. Van spannende activiteiten tot workshops en ontspannend dineren, wij zorgen ervoor dat uw teambuilding soepel verloopt en aan al uw behoeften voldoet. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van een op maat gemaakt programma.

Bedrijfsfeesten op een unieke plek

Wilt u binnenkort een personeelsfeest organiseren om de teamgeest binnen uw bedrijf te verhogen? Boek dan ons kasteel als uw feestlocatie. We zijn goed bereikbaar en hebben de beschikking over meerdere ruimtes, die u los of in combinatie kunt reserveren. Bovendien bieden we catering op maat en hebben we gratis parkeerplekken tot onze beschikking. U kunt zelfs het feest combineren met een leuke workshop of activiteit vooraf.

Unieke teambuilding
activiteiten in Limburg

Bij Kasteel Limbricht bent u verzekerd van unieke teambuildingactiviteiten in Limburg. Onze prachtige locatie, gepaard met professionele begeleiding en een scala aan activiteiten, biedt een ongeëvenaarde ervaring voor uw team. Bovendien kunnen wij grote gezelschappen tot wel 1500 man huisvesten. Laat u volledig ontzorgen en laat ons deskundige team een perfecte teambuildingsdag realiseren. Ook voor unieke vergaderruimtes mag u bij ons aankloppen. Deze bevinden zich bovenin het kasteel in de vergaderburcht. In deze inspirerende omgeving, die van alle gemakken voorzien is, bent u verzekerd van een succesvolle meeting.

Boek nu

UW groepsactiviteit

Staan kennismaking en teambuilding centraal? Of heeft u speciale en originele ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en stellen graag een programma op maat voor u samen. Een combinatie van meerdere groepsactiviteiten is uiteraard ook mogelijk. Alle activiteiten zijn na afloop perfect te combineren met een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Wat dacht u van de combinatie bowlen en sharing diner of boogschieten en borrelen in het Proeflokaal? Heeft u specifieke wensen of een activiteit in gedachten die er niet tussen staat? Neem contact met ons op voor een voorstel op maat!

VRAAG OFFERTE AAN > VRAAG OF OPMERKING >