046 451 4444
Menu

Bedrijfsfestival

Bedrijfsfestival bij Kasteel Limbricht

Van a tot z geregeld

Als u op zoek bent naar een ruime locatie met eindeloze mogelijkheden, dan zit u bij Kasteel Limbricht helemaal goed. Ons kasteel biedt namelijk ruimte voor 2.500 mensen, plek genoeg voor een mooi bedrijfsfestival dus!

Op het gebied van charme en historie gooien we met ons kasteel hoge ogen. De historische zalen, het omliggende water en de imposante hoofdburcht zorgt voor een unieke sfeer tijdens een bedrijfsfestival. Het kasteel is van alle gemakken voorzien, vanaf de A2 is het slechts 5 minuten rijden en parkeergelegenheid hebben we genoeg. Combineer uw evenement met onze activiteiten of workshops en organiseer zo een bedrijfsfestival als nooit tevoren.

De verschillende ruimtes bieden ook mogelijkheden om te werken met meerdere podia/stages, om zo voor alle collega’s een passend aanbod te kunnen bieden.

Eindeloze mogelijkheden!

Heeft nu nog eigen ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en helpen u graag bij het samenstellen van een programma op maat!

Een totaalconcept voor uw bedrijfsfestival

Bij Kasteel Limbricht regelen we uw zakelijk event van begin tot eind. Ons team van professionele eventmanagers werkt nauw met u samen om uw bedrijfsfestival volledig op maat te organiseren. Van audio en visuele apparatuur en het huren van de juiste zaal voor eventuele presentaties tot een heus foodtruckfestival, wij bieden u een totaalconcept dat aan al uw wensen voldoet. Onze locatie straalt niet alleen historische charme en geschiedenis uit, maar is ook nog eens voorzien van alle moderne faciliteiten

Kom langs bij Kasteel Limbricht

Kom langs bij ons kasteel en ontdek de locatie met uw eigen ogen. Tijdens een rondleiding over ons landgoed kunt u de unieke sfeer proeven en uw wensen met ons bespreken. Wij zijn er al van overtuigd dat Kasteel Limbricht de perfecte locatie is voor een onvergetelijk bedrijfsfestival. Nu is het aan ons om u ook te overtuigen. Maak indruk op uw gasten met deze unieke locatie en creëer een evenement om nooit meer te vergeten.

Kom kennis maken

Maak een afspraak

Onder het motto ‘zien is geloven’ nodigen wij u van harte uit om onze locatie met eigen ogen te komen bekijken! Wij geven u met plezier en vrijblijvend een rondleiding op ons landgoed en wisselen aansluitend graag met u van gedachten hoe al uw wensen en ideeën in te passen in een evenement om nooit te vergeten.