046 451 4444
Menu

Bedrijfsuitje

Op een unieke locatie

Bedrijfsuitje

Van a tot z geregeld

Organiseert u binnenkort een personeelsfeest, seminar, vergadering, bedrijfspresentatie of relatiedag? Boek onze unieke en inspirerende locatie voor uw zakelijke event. Landgoed Kasteel Limbricht is goed bereikbaar en beschikt over meerdere multifunctionele ruimtes. Combineer dit met een van de vele activiteiten en een heerlijk diner en u bent verzekert van een geslaagde dag!

 

Groepsactiviteiten

Landgoed Kasteel Limbricht combineert leuke groepsactiviteiten met een unieke, sfeervolle locatie en ambiance! Voor zowel grotere groepen als kleine gezelschappen hebben wij volop mogelijkheden. Bierproeven, steptocht, boogschieten een rondleiding, autorally of percussie-workshop. Bekijk hier het volledige aanbod.

Diner

Een barbecue op het binnenplein, een sharing-diner of een heerlijk gangendiner. Alles is mogelijk.

Feestavond

Met keuze uit diverse historische karakteristieke zalen en ruimtes gaat het feestje meer dan gezellig worden! Inclusief luxe decoratie of hapjes, ook hier geldt: alles is mogelijk!

Alles voor uw event

Of heeft u speciale en originele ideeën of wensen? Wij staan altijd open voor suggesties en stellen graag een programma op maat voor u samen.

Kom kennis maken

Maak een afspraak

Onder het motto ‘zien is geloven’ nodigen wij u van harte uit om onze locatie met eigen ogen te komen bekijken! Wij geven u met plezier en vrijblijvend een rondleiding op ons landgoed en wisselen aansluitend graag met u van gedachten hoe al uw wensen en ideeën in te passen in een evenement om nooit te vergeten.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.