Uw bedrijfsuitje op een unieke locatie | Landgoed kasteel Limbricht

Organiseer uw bedrijfsuitje op een unieke locatie

Een bedrijfsuitje is de leukste manier om na een periode hard werken samen te komen om leuke activiteiten te ondernemen. Tevens leent een bedrijfsuitje zich ook uitstekend om de waardering en inzet van het team te belonen en eventueel uit te spreken. Maak uw bedrijfsuitje dit jaar nóg specialer door het op een unieke locatie te organiseren!

Landgoed kasteel Limbricht is een bijzonder sfeervolle locatie, gelegen in het zuiden van Limburg. Het landgoed biedt verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsuitje zoals workshops, groepsactiviteiten, catering, borrels of zelfs een complete feestavond in een van de prachtige feestzalen.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Bedrijfsuitje en teambuilding

Een hecht team functioneert beter. Daarom bieden wij tijdens het bedrijfsuitje verschillende activiteiten en workshops aan die direct of indirect bijdragen aan teambuilding. Drum gezamenlijk een Braziliaanse samba, waarbij alle deelnemers de hoofdrol vervullen, leer hoe u een typisch Limburgse vlaai bakt in de kasteelbakkerij of ontsnap samen uit de escape room House of Locks. Hiernaast worden er ook verschillende proeverijen aangeboden zoals een bier- of wijnproeverij of een grillworkshop op de Big Green Egg of Ofyr.

Blijf dineren op het landgoed

Bij een actief bedrijfsuitje hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje. Kasteel Limbricht biedt diverse opties wat betreft catering. Zo kunnen wij u ontvangen met een vlaaiproeverij, serveren wij een luxe lunch in de pauze en sluit u af met een uitgebreid buffet of gangendiner. De gerechten worden bereid met verse streekproducten van hoge kwaliteit. De catering is volledig naar wens in te vullen in overleg met uw persoonlijke eventmanager.


Maak van uw bedrijfsuitje een bedrijfsfeest

Houdt na afloop van de activiteiten een feest in één of meerdere sfeervolle zalen. De ideale manier om uw bedrijfsuitje feestelijk af te sluiten met een spetterende feestavond met livemuziek of DJ.