Bedrijfsuitje op unieke locatie in Limburg | Landgoed kasteel Limbricht

Bedrijfsuitje in Limburg

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Limburg dat anders is dan anders? Interactieve groepsactiviteiten die voor iedereen geschikt zijn, Bourgondische cateringmogelijkheden en natuurlijk een gezellige borrel na afloop. Vaste voorwaarden waaraan een bedrijfsuitje in Limburg moet voldoen! Landgoed Kasteel Limbricht voldoet aan al deze voorwaarden maar biedt nog eens iets extra’s. De locatie voor een bedrijfsuitje in Limburg is namelijk uniek! Een historisch landgoed gelegen in Zuid-Limburg, aan de rand van Sittard. Daarnaast zijn diverse groepsactiviteiten en workshops op het landgoed gevestigd. Denk hierbij aan een boogschietbaan, eigen bakkerij, bowlingbaan in ridderthema, een escape room en nog veel meer! Tevens ligt er een restaurant en brasserie op het landgoed. Kortom: alle facetten voor een uniek bedrijfsuitje in Limburg zijn aanwezig!

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Compleet verzorgd bedrijfsuitje in Limburg

Bij Landgoed Kasteel Limbricht bent u op de juiste locatie voor een volledig verzorgd bedrijfsuitje in Limburg! Neem o.a. deel aan leuke activiteiten en workshops https://kasteel-limbricht.nl/groepsactiviteiten/ zoals vlaai bakken in de kasteelbakkerij, smaakpupillen testen bij een wijn- of bierproeverij of wordt de nieuwe Robin Hood op onze boogschietbaan. Geniet ook van heerlijke gerechten tijdens een sharing diner in het Proeflokaal of op de zonovergoten binnenplaats van een heuse grillworkshop op de Ofyr of Big Green Egg. Onze keuken werkt uiterst met de beste producten die de regio te bieden heeft. Op deze manier kan uw gezelschap Bourgondisch genieten op een unieke locatie! Sluit de dag af met een intieme borrel in een van de sfeervolle feestzalen. Onze eventmanagers gaan graag met u in gesprek om op basis van uw wensen het perfecte bedrijfsuitje in Limburg vorm te geven. Hierna draagt het voltallige team van Landgoed Kasteel Limbricht van A tot Z zorg voor uw bedrijfsuitje in Limburg! !

Al vanaf 10 personen

Een bedrijfsuitje in Limburg op ons landgoed is zowel mogelijk voor grote multinationals als voor kleine MKB’ers. Wij passen het event aan op uw wensen en het budget. Daarom is ons landgoed al geschikt voor bedrijfsuitjes vanaf 10 personen. Echter, het landgoed heeft de capaciteit om bedrijfsuitjes tot wel +1000 personen te verzorgen. Met 8 verschillende feestzalen en een ruime binnenplaats wordt het landgoed voor meerdere gelegenheden gebruikt. Bruiloften, voorstellingen, bedrijfsfeesten zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Ook voor teamuitjes in Limburg ónder de 10 personen zijn er ruime mogelijkheden.