Personeelsuitje op sfeervol landgoed in Limburg | Kasteel Limbricht

Personeelsuitje op sfeervol landgoed in Limburg

Bent u op zoek naar een leuk personeelsuitje in Limburg? Kies voor een uniek personeelsuitje op een historisch landgoed in Limburg. Landgoed Kasteel Limbricht gelegen in het zuiden van Limburg biedt groepsactiviteiten die perfect zijn voor een personeelsuitje. Workshops percussie, vlaai bakken in de kasteelbakkerij, boogschieten, bowlen, bier- en wijnproeverijen, escape room, sharing dinners… De mogelijkheden zijn enorm! Bekijk onze activiteitenpagina voor een overzicht van alle activiteiten die Kasteel Limbricht te bieden heeft voor een personeelsuitje in Limburg.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Het landgoed

Het landgoed waar u uw personeelsuitje in Limburg kunt organiseren ligt in het pittoreske Limbricht, een klein dorpje gelegen in Zuid-Limburg, naast Sittard. Met slechts 5 minuten vanaf de A2 is het landgoed ideaal te bereiken. Het landgoed beschikt over een voorburcht, een hoofdburcht, een imposante binnenplaats en een kasteelgracht. In de voorburcht liggen diverse feestzalen, een restaurant, een brasserie, een bakkerij en een groenten & kruidentuin. In de voorburcht liggen tevens ook de meeste activiteiten voor een personeelsuitje in Limburg. De hoofdburcht van het landgoed wordt gebruikt als vergaderlocatie en als trouwzaal. Het landgoed wordt naast personeelsuitjes in Limburg ook gebruikt voor diverse andere gelegenheden zoals bruiloften, presentaties, jubilea, bedrijfsfeesten en nog veel meer.

Activiteiten, dineren, borrelen

Landgoed Kasteel Limbricht biedt een breed scala aan workshops en activiteiten voor een personeelsuitje in Limburg. Neem deel aan een workshop ritmische percussie, gooi een strike op de bowlingbaan of wordt de nieuwe Robin Hood met een workshop boogschieten. Na de activiteiten kan er worden genoten van de specialiteiten van de chef tijdens een sharing diner, lunch, buffet of diner op maat. De chef werkt met dagverse producten, de beste die de streek te bieden heeft. Om het personeelsuitje af te sluiten kan er bijvoorbeeld worden geborreld in het Proeflokaal. Heeft u zelf specifieke ideeën over de invulling? Maak deze kenbaar tijdens een persoonlijk gesprek!.