046 451 4444
Menu

Personeelsuitje Limburg

Personeelsfeest in een kasteel

Van a tot z geregeld

Bent u op zoek naar een unieke locatie om uw volgende personeelsuitje onvergetelijk te maken? Kasteel Limbricht biedt de perfecte setting voor een dag vol teambuilding, ontspanning en plezier. Dit majestueuze kasteel, omgeven door een prachtige natuur, combineert historische charme met moderne faciliteiten. Van groepsactiviteiten tot workshops en zakelijke events, Kasteel Limbricht zorgt ervoor dat uw personeelsuitje een bijzondere ervaring wordt die nog lang zal blijven nazinderen bij uw medewerkers.

Onze geschiedenisrijke locatie is dé uitkomst voor een bijzonder feest. We hebben meerdere multifunctionele ruimtes te huur, die zowel indoor als outdoor gereserveerd kunnen worden. Hierdoor hebben we de kans om ook grote gezelschappen te kunnen huisvesten. Zo kunnen we ook grote bedrijven dus verwelkomen op onze unieke locatie.  De ruimtes zijn los te huur of in combinatie te gebruiken. Wij bieden een totaalconcept en kunnen zelfs feesten regelen van A tot Z.

Alles voor uw personeelsfeest

Tijdens het personeelsfeest wordt er dus aan alles gedacht. Ook bieden wij catering op maat aan, afgestemd op uw personeelsfeest. Van een foodtruckfestival tot culinair 6-gangen diner, het is allemaal mogelijk.

Activiteiten op maat gemaakt

Bij een geslaagd personeelsuitje horen ook activiteiten, waarin de teambuilding centraal staat. Bij Kasteel Limbricht bieden we een uitgebreid aanbod aan leuke groepsactiviteiten. Van quizzen tot wijnproeverijen en van boogschieten tot een salsa workshop; wij hebben geheid de activiteit die bij u past. Ziet u niets wat bij uw bedrijf past? We kunnen ook een programma op maat voor u maken dat past bij uw wensen en binnen uw budget.

Vergaderingen op een unieke locatie

In onze Vergaderburcht kunt u ook vooraf aan de leuke activiteiten een van onze vergaderzalen huren. Ondanks de historische locatie is het interieur van deze vergaderzalen allesbehalve ouderwets. De ruimtes zijn voorzien van technische faciliteiten, zoals moderne audiovisuele apparatuur en een zakelijke wifi-netwerk. De Vergaderburcht ligt te midden van een groen wandelgebied voor extra inspiratie tijdens uw bijeenkomst en u kunt het vergaderarrangement combineren met eten en drinken.

Uw volgende personeelsuitje bij Kasteel Limbricht

Kasteel Limbricht biedt de ideale setting voor een onvergetelijk personeelsuitje. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige omgeving en diverse mogelijkheden voor activiteiten, is het de perfecte plek om te ontspannen en teamgeest te bevorderen. Of u nu kiest voor een activiteit of workshop of compleet bedrijfsfeest, uw team zal genieten van een unieke ervaring. Neem vandaag nog contact op om onze locatie te bekijken en samen een programma op maat te maken.

Kom kennis maken

Maak een afspraak

Onder het motto ‘zien is geloven’ nodigen wij u van harte uit om onze locatie met eigen ogen te komen bekijken! Wij geven u met plezier en vrijblijvend een rondleiding op ons landgoed en wisselen aansluitend graag met u van gedachten hoe al uw wensen en ideeën in te passen in een evenement om nooit te vergeten.