046 451 4444
Menu

Bourgondisch genieten

in ons kasteel restaurant in Limburg

Kasteel
restaurant in Limburg

In het Limburgse kerkdorp Limbricht ligt Landgoed Kasteel Limbricht, een mottekasteel uit de zeventiende eeuw. Gelegen nabij een bosrijke omgeving en omringd door een brede omgrachting is het kasteel prima geschikt voor een bourgondische lunch of etentje, eventueel gecombineerd met een overnachting in de recent opgeleverde B&B’s. Het kloppend hart van Kasteel Limbricht is het Proeflokaal, waar verse gerechten geserveerd worden met een goed glas wijn of een biertje van het vat. Wilt u nu ook genieten in ons prachtige en sfeervolle kasteel restaurant in Limburg? Schroom dan niet om een reservering te maken.

 

meer informatie >

Ons Proeflokaal

Vanaf 10.00 uur is ons kasteelrestaurant geopend voor een aangename kop koffie of een kop thee, al dan niet getrokken van vers geplukte kruiden uit onze eigen tuin. Geniet vanaf 12:00 uur van uw bourgondische lunch op ons terras met prachtig uitzicht of in ons sfeervolle restaurant in de voorburcht van het kasteel. Van huisgemaakte soepen tot frisse salades, maar ook verse vlaaien en belegde sneetjes kasteelbrood behoren tot de kleine menukaart. Drink hierna een goed glas wijn of een biertje van het vat en proef de verschillende gerechten van het sharing dinner.
Besluit u om vooraf of aansluitend aan uw bezoek aan ons Proeflokaal een mooie wandeling te maken, dan heeft onze partner wandelgidszuidlimburg.nl bovendien een mooie wandelroute door Limbricht voor u! We kunnen u zelfs meerdere producten to go aanbieden voor tijdens uw wandeltocht door het Limburgse landschap

Een high tea in ons kasteel restaurant

In ons kasteel restaurant kunt u ook voor speciale gelegenheden een bezoek brengen. U kunt bijvoorbeeld bij ons een high tea reserveren. Onze high tea staat garant voor de perfecte combinatie tussen verse producten en heerlijke zoetigheid. We kunnen de producten van onze high tea ook aanbieden voor de vegetariërs onder ons en zwangere vrouwen, maar helaas niet op basis van allergieën of andere dieetwensen. De high tea kan ter plaatse geboekt worden of we kunnen u de producten to go meegeven.
Bovendien organiseren we met Pasen onze heerlijke en gezellige paasbrunch, die duurt van 10:30 tot 12:30. Hierna heeft u bovendien de mogelijkheid om nog een prachtige paaswandeling te maken over ons landgoed.

Verse kruiden uit eigen tuin

Tussen het Proeflokaal in de motteburcht en Het Schapenhuis bevindt zich onze eigen kruidentuin. Hier worden meerdere soorten kruiden gekweekt die daadwerkelijk gebruikt worden voor onze eigen gerechten. Dagelijks zult u onze chef de kruiden zien verzorgen, knippen, ruiken en proeven. Zodra u plaatsneemt op het terras tussen de kruidenbakken, komen de geuren van de kruiden u tegemoet. Zo weet u zeker dat wij alleen verse producten leveren uit eigen tuin of de omgeving.

Ons eigen bier in ons kasteel restaurant

Speciaal voor Landgoed Kasteel Limbricht heeft Brouwerij de Fontein een eigen speciaalbier, Salvius bier genaamd, gebrouwen. Een heerlijk amberkleurig bier, gearomatiseerd met salie. Het bier is vernoemd naar de heilige Sint Salvius en het nabijgelegen Salviuskerkje. Dit lokale biertje werd op 5 mei 2018 officieel "gedoopt" in het kerkje en is nu alleen verkrijgbaar in ons kasteel restaurant in Limburg. Het is een absolute aanrader voor de bierliefhebber en met het bijbehorende glas en cadeauverpakking kunt u dit speciaalbier ook prima als geschenk geven!

“Eerste Kerstdag een 4 gangen diner afgehaald. Het was prima verpakt, eenvoudig verder af te maken (duidelijke instructies) en heel smaakvol. Ik hoop voor iedereen dat de lockdown snel is afgelopen, ik zal in ieder geval terugkomen. Succes.”
René Zonnenberg

Lekker genieten in ons kasteelrestaurant in Limburg

Het Proeflokaal van Kasteel Limbricht nodigt u uit om te genieten van een unieke eetervaring in een natuurlijke omgeving. Met onze heerlijke gerechten, goede wijnen en bieren en gastvrije service streven we ernaar om uw bezoek onvergetelijk te maken. Of u nu komt voor een bourgondisch diner, een gezellige borrel of een uitgebreide lunch, ons team staat klaar om u te verwelkomen en te verwennen met de beste smaken en verste streekproducten.

meer informatie >

Vragen?

Ik help u graag!

Kasteel Limbricht beantwoordt graag al uw vragen of opmerkingen. Vul het contactformulier rechts in en wij nemen spoedig contact met u op.