Bedrijfsfeest voor 1000 personen - Kasteel Limbricht

Bedrijfsfeest voor 1000 personen op een landgoed

Een geschikte locatie vinden voor een bedrijfsfeest voor 1000 personen is niet de makkelijkste taak. Landgoed Kasteel Limbricht heeft de capaciteit om bedrijfsfeesten voor meer dan 1000 personen te organiseren. Doordat ieder event uniek is, werken wij altijd met een persoonlijke eventmanager. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt binnen de organisatie. De eventmanager draagt zorg voor de gehele organisatie én uitvoering van uw bedrijfsfeest voor 1000 personen. Het landgoed huisvest 8 verschillende feestzalen die tijdens een bedrijfsfeest voor 1000 personen ook gecombineerd gebruikt worden. Tevens heeft het landgoed een unieke outdoor evenementenlocatie die ook gebruikt kan worden tijdens een bedrijfsfeest voor 1000 personen. Het landgoed van kasteel Limbricht is zeer goed te bereiken (5 minuten vanaf de A2 afslag Born) en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen in de omgeving van het landgoed.

Bekijk de foto's van onze zakelijke evenementen

Ieder event is uniek

Vanwege het feit dat ieder event een unieke, eigen uitstraling heeft leveren wij te allen tijde maatwerk. Helemaal als het gaat om een bedrijfsfeest voor 1000 personen. Uw persoonlijke eventmanager stelt een offerte samen, dat geheel wordt afgestemd op uw wensen en behoeftes. Wij hebben veel materialen in eigen beheer, zodat wij in alle facetten kunnen voorzien. Door onze nauwe samenwerking met Entertrain Events kunnen wij ook een extra twist geven aan uw bedrijfsfeest voor 1000 personen. Denk hierbij aan een specifiek thema of spetterende lichteffecten. Ons eigen keukenpersoneel voorziet het gehele gezelschap van heerlijke gerechten, waarbij u ruime keuzes heeft. Van eenvoudige tafelhapjes en een lopend buffet tot een uitgebreid gangendiner met culinaire hoogstandjes. Wij beschikken over alle middelen om vorm te geven aan uw bedrijfsfeest voor 1000 personen!

Zowel indoor als outdoor

Het landgoed van Kasteel Limbricht herbergt 8 verschillende feestzalen. Deze zalen ademen een historische sfeer, die enkel op een unieke locatie als deze ervaren kan worden. De zalen zijn schakelbaar en daarom gecombineerd te gebruiken. Tevens kan de prachtige binnenplaats worden ingezet als eventlocatie, waardoor een goede mix ontstaat tussen indoor en outdoor. Hierdoor heeft ons landgoed de capaciteit om een bedrijfsfeest voor meer dan 1000 personen te organiseren.