046 451 4444
Menu

Trouwen in een kasteel

Trouwlocatie

Geniet in besloten gezelschap van het schitterende uitzicht van onze hoofdburcht en vier een bijzondere dag met iedereen die jullie dierbaar is!

kasteel

Droomt u van trouwen in een écht kasteel en wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Landgoed Kasteel Limbricht? Kom een kijkje bij ons nemen!
046 451 4444

groot en klein

Landgoed Kasteel Limbricht is uitermate geschikt als trouwlocatie voor grote én kleine groepen gasten. Zowel binnen als buiten vindt u prachtige decors voor uw speciale dag.

Alles is mogelijk

De ontvangst, de toost, de receptie, de fotoshoot, het diner en een knallend eindfeest ter afsluiting; alles is mogelijk op ons eigen landgoed. Wel zo praktisch én overzichtelijk!

Trouwen in een kasteel

 

Trouwen in een kasteel heeft iets sprookjesachtig en daarom is het niet vreemd dat veel mensen kiezen voor een kasteel als trouwlocatie. Wilt u ook als trouwlocatie een kasteel dat ambiance en geschiedenis ademt? Dan bent u bij Landgoed Kasteel Limbricht aan het goede adres. Wij hebben meerdere unieke zalen en ruimtes voor uw bruiloft paraat staan, waardoor we ruimte kunnen bieden aan kleine en grote gezelschappen. Bovendien kunt u bij goed weer het feest houden op onze sfeervolle binnenplaats met prachtig uitzicht over het omringende landgoed. Onze weddingplanners staan voor u klaar! Neem snel contact met ons op via ons contactformulier of via +31 46 451 4444. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw sprookjesbruiloft? Bekijk dan ons bruiloft inspiratieboek.

Voordelen van trouwen in Kasteel Limbricht

Uw bruiloft viert u van het begin tot het einde bij Landgoed Kasteel Limbricht. Geen gestress of reistijd tussendoor; u viert uw bruiloft op één unieke locatie. Bij Kasteel Limbricht vindt u unieke zalen en ruimtes zowel indoor als outdoor, die plaats bieden aan kleine en grote gezelschappen. Bij ons organiseert onze deskundige weddingplanner uw trouwerij tot in de puntjes op basis van uw eigen wensen en behoeften. Bovendien zijn wij goed bereikbaar voor uw gasten, want we liggen dichtbij de A2/A73 en hebben voldoende gratis parkeergelegenheid op loopafstand.

Uw perfecte trouwlocatie in Limburg is Kasteel Limbricht

Bij Kasteel Limbricht kunt u rekenen op een perfecte trouwlocatie. Van de majestueuze setting van het kasteel tot de verfijnde catering op maat en de professionele begeleiding van ons toegewijde team; we streven ernaar om uw speciale dag onvergetelijk te maken. Met oog voor detail en uw wensen zorgen wij ervoor dat elk aspect van uw bruiloft perfect wordt verzorgd, zodat u kunt ontspannen en genieten van elk moment met uw geliefden. Of u nu met een intiem gezelschap deze speciale dag wil vieren, of met 1.500 man; Kasteel Limbricht verzorgt het allemaal!

Blijf overnachten in een van onze bruidssuites

We hebben bij Kasteel Limbricht een aantal recent opgeleverde B&B’s beschikbaar, zodat een aantal van uw speciale genodigden kunnen overnachten op het kasteel na uw bruiloftsfeest. Een aantal van onze B&B’s zijn echter ook prima geschikt voor het bruidspaar. Als u uw huwelijksnacht in een kasteel wilt doorbrengen, dan zijn onze B&B’s prima geschikt als luxueuze bruidssuite waar het u aan niks ontbreekt. Hier kunt u genieten van de natuur en rust na een enerverende dag en de volgende ochtend kunt u rekenen op een heerlijk ontbijt.

“Unieke locatie voor een bruiloft waar wij veel van onze wensen welke niet standaard waren hebben kunnen verwezenlijken. Service en kwaliteit van eten was uitstekend.”
Facebook recensie

Frances Versteegen
Weddingplanner

Vraag

NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Bent u bezig met de voorbereidingen voor úw speciale dag? Laat u inspireren door de mogelijkheden van onze locatie en kom vrijblijvend eens bij ons kijken! Wij houden ervan om u te inspireren met voorbeelden en denken graag met u mee hoe wij ook van uw dag, een dag kunnen maken om nooit te vergeten!